Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Κατανόηση από το κράτος ζητούν οι επιχειρημα​τίες


Μερικές από τις πιο υγιείς και πρότυπα οργανωμένες επιχειρήσεις του νομού Πέλλας επισκέφθηκαν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Ιωαννίδης και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Γιάννης Ανδρίτσος συνοδευόμενοι από τα στελέχη του συνδυασμού «Περιφέρεια – Πρωταθλήτρια».
Πρώτος σταθμός η «Νέα εξφρούτ» των Αδελφών Σέξτου, στη Σκύδρα όπου αυτή την εποχή γίνεται η επεξεργασία και εξαγωγή εσπεριδοειδών και σπαραγγιών.

Ακολούθησε συνάντηση με τον επιχειρηματία Πρόδρομο Παυλίδη, στα Γιαννιτσά, όπου η συζήτηση περιστράφηκε στις δραστηριότητες της εταιρίας (κονσερβοποιία, τσιμέντα). Οι επιχειρηματίες ξεκαθάρισαν ότι δεν θέλουν την ενίσχυση του κράτους αλλά την κατανόησή του και τις δέουσες διευκολύνσεις. Ο Γιάννης Ιωαννίδης τους ενημέρωσε για το θεσμό «Σύμμαχος του Επενδυτή», που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού του και στοχεύει στην απλοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.