Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μ.Μπόλαρης: Ο κ. Τζιτζικώστας απέδειξε πως δεν έχει σοβαρό πολιτικό σχέδιο για τον τουρισμό

Την απουσία στήριξης και παρεμβάσεων τόσο από πλευράς του  δήμου, όσο και της περιφέρειας , κατήγγειλαν οι εκπρόσωποι  της Ομοσπονδίας επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων δωματίων – Διαμερισμάτων, κατά την διάρκεια της συνάντησης τους με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Μάρκο Μπόλαρη, το πρωί της Κυριακής στην Ασπροβάλτα. Όπως τόνισαν,  η τουριστική περίοδος έχει αρχίσει  και τα ζητήματα να παραμένουν ανοιχτά..
«Η αδιαφορία και η έλλειψη  πολιτικού σχεδιασμού από την διοίκηση της περιφέρειας Κεντρικής  Μακεδονίας στα θέματα του τουρισμού, έχει αποτελέσματα που
εκθέτουν τους επιχειρηματίες και αδικούν τον τόπο. Την ίδια ώρα ο περιφερειάρχης δηλώνει περήφανος για το φαιδρό «very Macedonia»  που κατέθεσε για τον τουρισμό.»  υπογράμμισε ο  κ. Μάρκος Μπόλαρης, ενώ τόνισε πως χρειάζεται  ένα σοβαρό πολιτικό σχέδιο για να στηριχθεί ο τομέας του τουρισμού και  να λυθούν τα προβλήματα  «τέτοιο σχέδιο όμως, η διοίκηση του κ. Τζιτζικώστα, απέδειξε πως δεν το διαθέτει » είπε χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης «συμμετέχω» .
Ο κ. Μπόλαρης, συζήτησε για αρκετή ώρα με τους  εκπρόσωπους  της ομοσπονδίας, τα επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε σε αυτά που αφορούν την παραχώρηση – εκμίσθωση εκτάσεων στον αιγιαλό, για την πρόσβαση των τουριστών στην θάλασσα . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.