Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της Δημοτικής Κοινότητας Αρσενίου εις μνήμην του Αγ. Ιωάννη του Θεολόγου και Αγ. Αρσενίου του Μέγα


Μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις της δημοτικής κοινότητας Αρσενίου σε συνεργασία με τον μορφωτικό σύλλογο Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου και την εκκλησιαστική επιτροπή πραγματοποιήθηκε εχθές εις μνήμην του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Αρσενίου του Μέγα που είναι και ο πολιούχος του χωριού με την παρουσία
όλων των υπ. Δημάρχων Σκύδρας και Δημοτικών Συμβούλων καθώς και πλήθος κόσμου και πιστών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και εμείς ως pella-news.blogspot.gr αλλά και οι παρευρισκόμενοι όπως μας δήλωσαν οι ίδιοι, τον ιδιοκτήτη της οικογενειακής ταβέρνας “Πλάτανος” ο οποίος λόγω αδυναμίας του Δήμου διέθεσε δύο προβολείς για την φωταγώγηση του προαυλίου της εκκλησιάς διότι δε θα μπορούσαμε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για το φωτορεπορτάζ μας.

Όπως επίσης να ευχαριστήσουμε και τους εφημέριους των χωριών Πετριάς Πάτερ Ανδρέα, του Ροδοχωρίου Πάτερ Ευστράτιο, του Γιαννακοχωρίου Πάτερ Ειρηναίο, του Ανίδρου Πάτερ Γρηγόριο, του Στενημάχου Πάτερ Χαράλαμπο καθώς και τον εφημέριου του χωριού Αρσενίου Πάτερ Ιωάννη Φασουλάκο.


.







































                                   


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.