Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Γιαννιτσά: Νίκη για το μίνι των «Ικάρων» στο ντέρμπυ με τον «Μέγα Αλέξανδρο»

Με νικητή τους «Ίκαρους» έληξε το τοπικό ντέρμπυ των Γιαννιτσών κόντρα στον «Μέγα Αλέξανδρο» στην κατηγορία μίνι μπάσκετ του πρωταθλήματος, ένα παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ.

Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα οι αντίπαλοι καλαθοσφαιριστές φώναξαν από κοινού "Γιαννιτσά" στο κέντρο του γηπέδου, βγαίνοντας και ομαδική φωτογραφία προωθώντας το πνεύμα του υγιούς αθλητισμού.
“...Η νίκη αυτή της ομάδας μας χαροποιεί ιδιαίτερα  τις μέρες που
ο αθλητισμός περνά δυσκολίες λόγω της γενικής υποβάθμισης καθώς ισχυροποιεί την πεποίθησή μας ότι οι μεγάλες νίκες έρχονται από ανθρώπους που πιστεύουν και παλεύουν μέχρι τέλους για πράγματα που φαντάζουν ακατόρθωτα..' σημείωσε ο προπονητής των Ικάρων Σερέτης Θεολόγος.

«Στην καλύτερη  φετινή μας εμφάνιση καταφέραμε και πήραμε το ντέρμπυ.... Είχαμε  καθαρό μυαλό στην επίθεση και  σφιχτή  άμυνα και δεν υστερήσαμε  όταν ο Μέγας μας πλησίασε στο σκορ μετα  από σωρεία δικών μας λαθών... Συγχαρητήρια στους αθλητές  μου   που  ήταν πρωταγωνιστές  και συγχαρητήρια στον Μέγα  για την αξιέπαινη προσπάθεια. Πιστεύω ότι έγινε ένα καταπληκτικό ματς που είχε  συγκλονιστική εξέλιξη και πιστεύω ότι το απόλαυσαν παίκτες , προπονητές και κοινό..

Όπως σε όλες τις  αναμετρήσεις θέλαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40' του αγώνα και να εφαρμόσουμε την τακτική μας σε άμυνα και επίθεση.Ήταν  απαραίτητο να παίξουμε με ενέργεια και να έχουμε διάρκεια στην καλή απόδοση μας από την αρχή έως το τέλος του ματς..Συνεπώς είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση και το αγωνιστικό πνεύμα που είχε η ομάδα..Ήταν  μια νίκη γοήτρου η οποία αντικατοπτρίζει τη δεδομένη ποιότητα και αξία που έχουν οι μικροί μας  παίκτες....

Ο στόχος μας ήταν να τελειώσουμε με αξιώσεις  τη χρονιά , όσο ψηλότερα μπορούμε, πράγμα που καταφέραμε, κερδίζοντας όλα τα παιχνίδια, εκτός ενός, στη διάρκεια της χρονιάς!....Συγχαρητήρια σε όλους!..."







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.