Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

SUPERLEAGUE: Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Superleague σήμερα με τον Ολυμπιακό να έρχεται ισόπαλος στο Αγρίνιο με τον τοπικό Παναιτωλικό 1-1 και τον ΠΑΟΚ να κερδίζει μέσα στον Πλατανιά με το εμφατικό 4-0.

Ελλάδα - Φιλιππίνες 82-70

Η Ελλάδα έκανε το καθήκον της, νίκησε τις Φιλιππίνες με 70-82 και διπλασίασε τα θετικά αποτελέσματα στην πρώτη φάση του Mundobasket 2014. Η άμυνα ήταν αυτή που έδωσε τις περισσότερες λύσεις ενώ στην επίθεση ο Γιώργος Πρίντεζης αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος με ρεκόρ καριέρας με τη γαλανόλευκη, 25 πόντους.

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Με το δεξί η Εθνική Ελλάδος στο Μουντομπάσκετ

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική ομάδα μπάσκετ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας καθώς «σκόρπισε» τη Σενεγάλη με σκορ 87-64.
Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη ήταν απολύτως συγκεντρωμένοι στο πρώτο μισό του αγώνα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, μετατρέποντας έτσι την υπόθεση νίκη σε τυπική διαδικασία από πολύ νωρίς.

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Μήτρογλου

Ολυμπιακός και Φούλαμ τα βρήκαν και ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Το βράδυ αναχωρεί από την Αγγλία.
Ένα σίριαλ που κράτησε πάνω από ένα μήνα έφτασε στο τέλος του. Ο Κώστας Μήτρογλου ήθελε πολύ να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και τελικά υπερίσχυσε η επιθυμία του.
Βέβαια για να συμβεί αυτό το χεράκι του έβαλε και ο Ολυμπιακός (αρκετά βαθιά είναι η αλήθεια), ικανοποιώντας τις απαιτήσεις της Φούλαμ.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η ΑΕΚ Λονδίνου!

Μια παρέα Βραζιλιάνων ποδοσφαιριστών στην Αγγλία αποφάσισε να ιδρύσει έναν σύλλογο, τον οποίο έχει ονομάσει «ΑΕΚ LONDON FC», και να αγωνιστούν στην τελευταία κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος.

Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο Ηλιάδης

Ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -90 κιλά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο στο Τσελιάμπινσκ.
Στην κορυφή του κόσμου επέστρεψε ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο "χάλκινος" Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του τζούντο στο Τσελιάμπινσκ.

Διακοπές και Internet: Γιατί η ενασχόληση σου με τα social media κατά τη διάρκεια των διακοπών βλάπτει

Σωρεία επιστημονικών μελετών τονίζουν τη σπουδαιότητα των διακοπών τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική μας υγεία και ισορροπία. Κατά τη διάρκεια των διακοπών μειώνονται τα επίπεδα του άγχους, βελτιώνονται οι πνευματικές μας ικανότητες, δυναμώνουν οι οικογενειακοί δεσμοί και απολαμβάνουμε τη ζωή. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το άτομο που πάει διακοπές είναι συνεχώς συνδεδεμένο στο ίντερνετ; Πόσο πολύ επιτυγχάνεται η αποφόρτιση του νου όταν συνεχώς ανεβάζει φωτογραφίες από τις διακοπές του στο facebook, το twitter και το instagram;

Ο μυστικός γάμος του ζεύγους Brangelina στη Γαλλία

Ο «κύριος και η κυρία Σμιθ» είναι πια επισήμως κύριος και κυρία Πιτ. Το ζεύγος Bradgelina, όπως είναι γνωστό στον χώρο της σοουμπίζ, ύστερα από εννέα χρόνια σχέσης και έξι παιδιά παντρεύτηκε το περασμένο Σάββατο στη Γαλλία καταφέρνοντας να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκπρόσωπός τους μέσα σε μερικές γραμμές έδωσε το πλαίσιο της τελετής. Ο 50χρονος Μπραντ και η 38χρονη Αντζελίνα έφτασαν στη Νίκαια το περασμένο Σάββατο για την οικογενειακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Chateau Miraval, το κάστρο που αγόρασαν το 2011. Ο γάμος τελέστηκε στο

Οι όμιλοι του Europa League

Δεν τρόμαξε Παναθηναϊκό(Αιντχόφεν, Εστορίλ, Ντιναμό Μόσχας), ΠΑΟΚ(Φιορεντίνα, Γκινγκάμπ, Ντιναμό Μινσκ) η κλήρωση στο Europa League, αλλά κρύβει παγίδες! Δύσκολη αποστολή για Αστέρα Τρίπολης(Τότεναμ, Μπεσίκτας, Παρτιζάν).
Με Αϊντχόφεν, Εστορίλ, Ντιναμό Μόσχας κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός, ομάδες που μπορεί να τις κοιτάξει στα ίσια και να τις νικήσει. Με Φιορεντίνα, Γκινγκάμπν και Ντιναμό Μινσκ ο ΠΑΟΚ, επίσης μια κλήρωση που δεν τον τρομάζει.

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Παπαδόπουλος

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και ο επιθετικός φωτογραφήθηκε με τη φανέλα με τον Δικέφαλο.
Ο 33χρονος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο είναι μονοετές.

Πρωτοετή, αυτές είναι οι τιμές στα ενοίκια για το φοιτητικό σου σπίτι

Διάβασες, αγχώθηκες, έδωσες εξετάσεις, βγήκαν τα αποτελέσματα και πλέον ανοίγει το πολυπόθητο αυτό κεφάλαιο του Φοιτητή, στη ζωή σου, που σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλά. Για σένα λοιπόν, που το πανεπιστήμιο σου ανήκει σ’ άλλη γη, σ’ άλλη μέρη και πόλη απ’ αυτήν που ήδη μένεις, μάθε ότι κάπου πρέπει να στεγάσεις όλη αυτήν την προσμονή και τα επερχόμενα parties που σκέφτεσαι να διοργανώσεις. Ναι, αναφερόμαστε στην φοιτητική σου κατοικία που οφείλεις να αρχίσεις να ψάχνεις, ήδη.  Παρακάτω λοιπόν σου παρουσιάζουμε μια λίστα με τις τιμές που παίζουν ανά φοιτητούπολη αυτή τη στιγμή που μιλάμε.  
Από Αθήνα μέχρι Κομοτηνή και από Ρέθυμνο μέχρι Νάουσα, αυτές είναι οι τιμές στα φοιτητικά ενοίκια όπως τα δημοσίευσε η imerisia.gr:

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ

Στον Α όμιλο του Champions League κληρώθηκε ο Ολυμπιακός με αντιπάλους της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε. Δείτε αναλυτικά όλους τους ομίλους της διοργάνωσης.
Η Κλήρωση των ομίλων του Champions League 2014-15 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (28/8) στο Μονακό και ο Ολυμπιακός θα έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή στην προσπάθεια του να προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Πήρε Ραούλ Μπράβο η Βέροια

Το... μπαμ στη μεταγραφική αγορά έκανε η Βέροια, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο.
Αρχικά, μπορεί να ήταν μακριά από τη συγκεκριμένη μεταγραφή, όμως η Βέροια έριξε τη... βόμβα με την απόκτηση του Ραούλ Μπράβο. Ο 33χρονος αμυντικός είχε προτεραιότητα να συνεχίσει στην Ισπανία, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με την Κόρδοβα, η οποία ανέβηκε φέτος στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Όμως, πρόσφατα έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με τη «βασίλισσα του Βορρά». Έτσι, έφτασε στη χώρα μας και στην πρωτεύουσα της Ημαθίας σήμερα το απόγευμα, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Ανακοίνωσε Μανωλά η Ρόμα

Παίκτης της Ρόμα είναι και με τη βούλα ο Κώστας Μανωλάς. Ο διεθνής στόπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις κι έβαλε την υπογραφή που τον δεσμεύει με τους Ρωμαίους για τα επόμενα 5 χρόνια.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Οι ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων στο εξωτερικό

Η επικείμενη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στην οποία έχει εμπλακεί Έλληνας ποδοσφαιριστής.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ με 15.000.000 ευρώ και στην Τρίτη θέση οι Σάμαρης και Σειταρίδης.
Ακολουθούν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Νίκος Μαχλάς για τη μεταγραφή του από τη Φίτεσε (όπου κατέκτησε το "Χρυσό Παπούτσι") στον Άγιαξ και ο Γιώργος Σαμαράς, όταν από τη Χέρενφεν μετακόμισε στη Μάντσεστερ Σίτι.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Με Αρβανιτίδη ο Άρης στην Γ' Εθνική!

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης φαίνεται πως έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να μπει στον Άρη εάν κι εφόσον οι «κίτρινοι» αγωνιστούν στην Γ' Εθνική!
Ο πρώην ιδιοκτήτης της Βέροιας είχε διαψεύσει τις φήμες που είχαν βγει για εμπλοκή του στα διοικητικά του Άρη, αλλά φαίνεται πως τώρα υπάρχει αλλαγή δεδομένων.

SUPERLEAGUE: Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της SUPERLEAGUE με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Καλλονή και του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό να είναι οι εκπλήξεις της πρεμιέρας.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Στο νοσοκομείο ο Αντετοκούνμπο


O Aντετοκούνμπο κόλλησε γαστρεντερίτιδα στην Τουρκία και κρίθηκε σκόπιμο να μπει στο νοσοκομείο, ώστε να αναπληρώσει πιο γρήγορα και καλύτερα τα χαμένα υγρά. Θα μείνει το βράδυ της Κυριακής και από την Δευτέρα θα επιστρέψει στην Εθνική ομάδα.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ξεκινάει η SUPERLEAGUE!

Πρεμιέρα για το νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, το οποίο αρχίζει σήμερα με τρία παιχνίδια εκ των οποίων συμπεριλαμβάνεται κι αυτό του πρωταθλητή Ολυμπιακού.
Η αυλαία του 79ου πρωταθλήματος ανοίγει με τις αναμετρήσεις Κέρκυρα-Πανθρακικός και ΟΦΗ-Παναιτωλικός στις 19:15, ενώ στις 21:30 ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Νίκη Βόλου.
Την Κυριακή (24/8) το πρόγραμμα περιλαμβάνει πέντε αναμετρήσεις και το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το ματς Πανιώνιος-Εργοτέλης.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Κέρδισε στην Πόλη η Εθνική Ελλάδος την Τουρκία 76-72

Το τελευταίο τεστ της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ, ενόψει του Mundobasket της Ισπανίας ήταν άκρως επιτυχημένο. Η Εθνική κέρδισε και πάλι την Τουρκία, αυτή τη φορά στην Κωνσταντινούπολη με 76-72, με πειστική εμφάνιση στο μεγαλύτερο διάστημα.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Άλλαξε το έμβλημα της ΑΕΚ

Μια μικρή αλλαγή υπάρχει σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές στο έμβλημα της ΑΕΚ, η οποία έγινε ύστερα από απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστό, καθώς δύσκολα κάποιος μπορεί να το παρατηρήσει, ωστόσο το περσινό έμβλημα της Ένωσης, σε σχέση με το φετινή έχει μια μικροαλλαγή.

Στη Γουέστ Μπρομ ο Σαμαράς

Ποδοσφαιριστής της Γουέστ Μπρόμιτς είναι και με την βούλα ο Γιώργος Σαμαράς. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνή άσου ο οποίος θα φοράει την φανέλα με το Νο30.

Συνέτριψε τη Μίντιλαντ ο Παναθηναϊκός 4-1

Ο Παναθηναϊκός... πάτησε την Μίντιλαντ και με τον Μάρκους Μπεργκ να κάνει πράγματα και θαύματα (καρέ τερμάτων) νίκησε 4-1 και έκλεισε θέση για τους ομίλους του Europa!

Ηττήθηκε στη Μολδαβία ο ΠΑΟΚ 1-0 (βίντεο)

Ο ΠΑΟΚ μπορούσε να προηγηθεί στην Μολδαβία, όμως στο τέλος θα μπορούσε να χάσει και με σκορ μεγαλύτερο από το 1-0 που διαμορφώθηκε με το γκολ του Μπουργκίου στο 80΄.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Κέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ η Τρίπολη 2-0

Μετά τη Μάιντς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ γνώρισε για τα καλά την έδρα του Αστέρα! Ο Μάσα ήταν ξανά εκπληκτικός, οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-0 των Ισραηλινών και... οδεύουν για τους ομίλους!

Το εκπληκτικό ποδήλατο Jordan!

Το πιο όμορφο ποδήλατο του κόσμου έφτιαξε η εταιρία του μεγάλου Μάικλ Τζόρνταν, το οποίο μάλιστα διαθέτη χώρο για μπάλα και όχι μόνο!
Με διαφορά το ωραιότερο ποδήλατο όλων των εποχών είναι πλέον γεγονός! Ο Τόμισλαβ Ζβόναριτς, το σχεδίασε και η εταιρία του Μάικλ Τζόρνταν το βγάζει στην αγορά!

Αυτό μεταξύ άλλων διαθέτει υποδοχή για μεταφορά μπάλας χωρίς να χρειάζεται να κουράζει τον ποδηλάτη, όπως και υποδοχή για smartphone. Ακόμα, στις λεπτομέρειες του ποδηλάτου υπάρχει το Νο.23 κάτω από την σέλα, ενώ και στους τροχούς υπάρχει το γνωστό πλέον σήμα της εταιρίας Τζόρνταν!

Στη Βέροια ο Κατίδης

Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Γιώργος Κατίδης που ανακοινώθηκε από την ομάδα της Βέροιας.
Επιστροφή στην πατρίδα για τον Γιώργο Κατίδη, ο οποίος μετά από ένα χρόνο στην Ιταλία θα αγωνιστεί και πάλι στη Σούπερ Λιγκ με την φανέλα της Βέροιας.

Η Ελλάδα κέρδισε 70-56 την Τουρκία

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η εθνική ομάδα μπάσκετ επιβλήθηκε με 70-56 της Τουρκίας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.
Απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, η «γαλανόλευκη» έδειξε πολύ καλά στοιχεία και όσο πλησιάζει η έναρξη του Μουντομπάσκετ της Ισπανίας οι διεθνείς βγάζουν στο παρκέ αυτά που ζητάει ο Φώτης Κατσικάρης.

Η λουτροθεραπεία χαρίζει ευεξία

Η ψυχολογική ανάταση είναι ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρουν τα ιαματικά λουτρά.

Από τα αρχαία χρόνια τα ιαματικά λουτρά ήταν μια γνωστή και αποδεκτή μέθοδος θεραπείας πολλών ασθενειών.
Με το πέρασμα των χιλιετιών και τη μετάβαση στη σύγχρονη εποχή, η προσπάθεια του ανθρώπου να αναζητήσει θεραπεία για τα

Η μουσική εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά στην ανάγνωση

Πρόσφατη αμερικανική έρευνα απέδειξε πως η μουσική εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά που βρίσκονται σε μειονεκτική θέση να βελτιώσουν τις αναγνωστικές τους ικανότητες.


Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Οριστικό "Stop" της FIFA στη Μπαρτσελόνα

Απορρίφθηκε η έφεση της Μπαρτσελόνα για την τιμωρία της από την FIFA, με τους Καταλανούς να πηγαίνουν στο CAS την υπόθεση...
Μπλόκο οριστικά στις μεταγραφές της Μπαρτσελόνα για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους έβαλε η FIFA μετά την απόρριψη της έφεσης για μείωση της ποινής. Η τιμωρία προέκυψε από την ιστορία με τις μεταγραφές ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών που έχει αποκτήσει η Μπάρτσα.

Τα αποτελέσματα των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Η Άρσεναλ έφυγε με το 0-0 από την Πόλη και η Μπιλμπάο με το 1-1 από τη Νάπολι. Σαφές προβάδισμα μόνο η Λεβερκούζεν.
Mπεσίκτας και Άρσεναλ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στην Κωνσταντινούπολη, έτσι τα πάντα θα κριθούν στην ρεβάνς του Λονδίνου για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Στο ματς αυτό δεν θα παίξει πάντως ο Άαρον Ράμσεϊ, καθώς αποβλήθηκε στο 80', αλλά εν συνεχεία οι "κανονιέρηδες" είχαν την καλύτερη φάση τους με το δοκάρι του Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (η Μπεσίκτας είχε 3 καλές σπουδαίες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Μπα και μία στις αρχές του 2ου με τον Σαχάν).

Κλήθηκε στην εθνική Νορβηγίας 15χρονος!

Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός Μάρτιν Έντεγκααρντ φιλοδοξεί να γίνει ο νεότερος διεθνής Νορβηγός στην ιστορία της χώρας, καθώς κλήθηκε για το φιλικό κόντρα στη Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
O Tαλαντούχος ποδοσφαιριστής της Στρόμσγκοντσετ αν και είναι μόλις 15 ετών έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 14 ματς.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο! (βίντεο)

Στην προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη μπάλα από τον Ντι Μαρία και μετά χαριτολογώντας του έκανε μια άσεμνη χειρονομία.
Ο Αργεντινός επιθετικός μαζί με τον Ρονάλντο έπαιζαν «κορόδιο» και ο Πορτογάλος του πήρε τη μπάλα... Μετά ακολούθησε και η καζούρα με τον Ρονάλντο να κάνει τη... γνωστή χειρονομία, πίσω μάλιστα από την πλάτη του συμπαίκτη του!

Καλοκαιρινά ροφήματα: Ποιο είναι πιο υγιεινό;

Κρύο τσάι, χυμοί φρούτων, smoothies, καφέδες, milk shake. Όλα αποτελούν αγαπημένα καλοκαιρινά ροφήματα, κάποια, όμως, είναι πιο υγιεινά από τα άλλα. Δείτε τι σας προσφέρει το καθένα και κάντε τις επιλογές σας.

ΤΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ

Γράφει ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Μπαρμπαγιάννης.

Μετά το εμπάργκο των δυτικών έναντι της Ρωσίας με αφορμή την Ουκρανική κρίση, φυσικό ήταν να ακολουθήσουν και τα αντίποινα από Ρωσικής πλευράς. Οι κυρώσεις που επέβαλαν οι Αμερικανοί και εν συνεχεία ακολούθησε η Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας δεν άφησαν αλώβητη την Ελληνική αγορά. Η ζημιά που θα υποστούμε ενδεχομένως να κοστίσει στην πατρίδα μας περισσότερα από

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Συνέτριψε τη Νέα Ζηλανδία η Εθνική Ελλάδος 95-65

Δεύτερη διαδοχική νίκη για την Εθνική μας που παρουσιάστηκε ακόμα πιο βελτιωμένη σε σχέση με το ματς κόντρα στη Σλοβενία, επικρατώντας της Νέας Ζηλανδίας με 95-65.
Η Εθνική μας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα στη φιλική αναμέτρηση που έγινε για το τουρνουά της Λιθουανίας με 95-65.
Οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη σημείωσαν το δεύτερο διαδοχικό θετικό τους αποτέλεσμα, ενώ παρουσιάστηκαν ακόμα πιο βελτιωμένοι σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στους Σλοβένους.

"Μπουγέλωμα" για φιλανθρωπικό σκοπό (βίντεο)

Το Ice Bucket Challenge είναι η νέα μόδα παγκοσμίως κατά την οποία μπουγελώνονται γνωστοί ποδοσφαιριστές και διάσημοι και πρόκειται για φιλανθρωπικό σκοπό.
Το τελευταίο διάστημα γίνεται χαμός με αυτή τη μόδαα όπου διάφορα άτομα, από διάσημους μέχρι άγνωστους, καλούνται να δεχθούν ένα κουβά με παγωμένο νερό στο κεφάλι την ώρα που βιντεοσκοπούνται και στη συνέχεια λένε ποιος θα ήθελαν να είναι ο επόμενος και όλα αυτά για την καταπολέμηση της νόσου Λου Γκέρινγκ.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Μουντομπάσκετ!

Το Σάββατο 30 Αυγούστου ξεκινά το Μουντομπάσκετ, με τη συμμετοχή και της Εθνική μας, τους αγώνες της οποίας θα δείξουν από κοινού OTE TV και ΑΝΤ1.
Ως τώρα έχουν… φιξαριστεί φυσικά οι αγώνες της πρώτης φάσης στο τουρνουά της Ισπανίας, με τον ΑΝΤ1 εκτός από τους αγώνες της «επίσημης αγαπημένης» να μεταδίδει και αρκετά άλλα παιχνίδια.

Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Κέρδισε τη Σλοβενία η Εθνική Ελλάδος 79-71

Η Ελλάδα νίκησε τη Σλοβενία με 79-71 στο δεύτερο φιλικό στο Κάουνας. Η Εθνική μας ομάδα εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού.
Η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Σλοβενίας με 79-71 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του τουρνουά στο Κάουνας. Το αντιπροσωπευτικό μας συγρότημα έδειξε αρκετά σημάδια βελτιώσης, αλλά ο Φώτης Κατσικάρης όπως στην ήττα από τους Λιθουανούς έτσι και στη νίκη επί των Σλοβένων δεν έδωσε σημασία στο αποτέλεσμα, αλλά στην εικόνα των παικτών του.

«Ασημένιος» ο Τσάτουμας

Το χρωστούσε στον εαυτό του! Ο Λούης Τσάτουμας πανηγύρισε το ασημένιο μετάλλιο στο μήκος στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης και έκλεισε ιδανικά τις ελληνικές συμμετοχές στη διοργάνωση!
Τα τελευταία χρόνια αποτελούσε πάντα μία από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής ομάδας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Ηττήθηκε από τη Λιθουανία η Εθνική Ελλάδος 86-67

Η Εθνική μας δεν τα κατάφερε στο πρώτο της φιλικό στη Λιθουανία, καθώς ηττήθηκε από την οικοδέσποινα με 86-67 Επέβαλαν από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό τους οι Λιθουανοί.
Η Εθνική μας γνώρισε την ήττα στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι στη Λιθουανία, αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στην ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας, η οποία επικράτησε με 86-67.

Οπαδός… εκτελεί φάουλ! (βίντεο)

Ένας οπαδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, έτρεξε ανενόχλητος περίπου 65 μέτρα και… εκτέλεσε το φάουλ της Τότεναμ!
Γουέστ Χαμ και Τότεναμ έψαχναν το γκολ της νίκης. Τα σπιρούνια είχαν κερδίσει φάουλ σε καλή θέση λίγο έξω από την περιοχή, όμως τη στιγμή που Μπενταλέμπ και Έρικσεν ήταν έτοιμοι να το εκτελέσουν, εμφανίστηκε από το πουθενά ένας οπαδός!

Στη Βέροια ο Ιμπαγάσα!

Μπορεί να προπονείται εδώ και κάποιες μέρες με τον Πανιώνιο, ωστόσο ο Αριέλ Ιμπαγάσα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βέροια!

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Από την Ακαδημία Γιαννιτσών στα δοκιμαστικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά τα UKTRIALSHELLAS που έγιναν  στην Λάρισα  το 4ημερο  6/7 έως και 9/7 2014  από το team των άγγλων προπονητών  και μετά τα εργομετρικά αποτελέσματα, ο ποδοσφαιριστής Κουτσάκης  Αναστάσιος , γεννηθείς το 2002,   κλήθηκε  από τους Ίαν Γουάιτ (προπονητής) , Κέβιν Κέν (επικεφαλής στο ιντερνάσιοναλ πρόγραμμα των soccer schools της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,) και τον Τόνι Άουαρ (μάνατζερ) στα δοκιμαστικά της ManchesterUnited για ένα πενθήμερο στο Manchester.

Ανέλαβε ο Αγγελίδης στον ΠΑΟΚ

Νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι ο Ιάκωβος Αγγελίδης, όπως αποφασίστηκε μετά την σημερινή Γ.Σ. των μετόχων του συλλόγου.
Μόλις 15 λεπτά χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση της Γενικής Συνέλευσης, η οποία πραγματοποίηθηκε στην αίθουσα της Τούμπας και έδωσαν το παρών οι κ.κ. Αγγελίδης, Βρύζας, Μαυρομάτης και κάποιοι λίγοι μικρομέτοχοι.

Αποθεώθηκε στη Θεσσαλονίκη ο Βίντιτς

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν της Ίντερ, Νεμάνια Βίντιτς αποθεώθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην αρχηγός των ‘κόκκινων διαβόλων’ επί σχεδόν μία δεκαετία και νυν αμυντικός της Ίντερ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη λόγω του φιλικού που δίνουν οι Ιταλοί με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Παραδοσιακές Ενδυμασίες Σουλτάνας Βρεττά

Η κυρία Σουλτάνα Βρεττά, γνωστή τόσο πανελληνίως όσο και διεθνώς για την μακροχρόνια επιτυχημένη πορεία της στο χώρο του κεντήματος, μετά από πολυετή έρευνα που πραγματοποίησε με την επαγγελματική της ομάδα, μπήκε δυναμικά πλέον και στην κατασκευή αυθεντικών παραδοσιακών ενδυμασιών, μοναδικής ποιότητας, από όλα τα μέρη του ελληνισμού.

Στόχος της κας Σουλτάνας Βρεττά και της ομάδος της είναι οι  χειροποίητες παραδοσιακές ενδυμασίες που κατασκευάζει

Υπερπρωταθλήτρια η Ρεάλ Μαδρίτης (βίντεο)

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-0 την Σεβίλλη με τα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο και κατέκτησε το UEFA Super Cup για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Ντεμπούτο για Κρόος & Χάμες.
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε δύο φορές και οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του UEFA Super Cup, επικρατώντας με 2-0 της Σεβίλλης στο Κάρντιφ.