Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

EUROLEAGUE: Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της πρώτης φάσης της Euroleague με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στην έδρα του την Φενερμπαχτσέ και τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη στη Λιθουανία επί της Νεπτούνας στην παράταση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Κύπελλο Ελλάδας: Αποτελέσματα αγώνων

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη (από τις τρεις) μέρα της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες:

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Οι 23 υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα

Η FIFA και το περιοδικό France Football έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους 23 "εκλεκτούς" που θα διεκδικήσουν τον τίτλο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς μέσα στο 2014.
O κύβος ερρίφθη... Το πρωί της Τρίτης δόθηκε στη δημοσιότητα από την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το γαλλικό περιοδικό France Football η λίστα με τα ονόματα των 23 υποψηφίων για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας, με τον τελικό νικητή να ανακοινώνεται επίσημα στις 12 Ιανουαρίου 2015 κατά τη διάρκεια γκαλά στη Ζυρίχη.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

SUPERLEAGUE: Αποτελέσματα 8ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική της SUPERLEAGUE με τον Ολυμπιακό να κερδίζει στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Παναθηναϊκό με 1-0.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αποτελέσματα αγώνων

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για την ΕΠΣ Πέλλας σε όλες τις κατηγορίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

FOOTBALL LEAGUE: Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική της Football League με την Ζάκυνθο να πετυχαίνει την τρίτη της νίκη ενώ το απόλυτο έχουν και οι ΑΕΚ και Ηρακλής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

"Τέλος εποχής" για τον Σταμάτη και τον Γρηγόρη: Πως θα γίνουν τα φανάρια

Στο υπουργείο Υποδομών εξετάζουν την πιθανότητα εγκατάστασης αντίστροφης μέτρησης στα φανάρια των πεζών αλλά και το σενάριο επέκτασης της χρήσης συστημάτων LED και στους φωτεινούς σηματοδότες της χώρας, με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Στη Ρεάλ το Clasico

Η Ρεάλ βρέθηκε να χάνει στην Μαδρίτη από το γκολ του Νεϊμάρ, αλλά νίκησε 3-1 την Μπαρτσελόνα με σκόρερς τους Κρ.Ρονάλντο, Πέπε και Μπενζεμά, έτσι πλησίασε στον βαθμό τους "μπλαουγκράνα".

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

EUROPA LEAGUE: Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 3η νίκη αγωνιστική του Europa League στην οποία ΠΑΟΚ και Τρίπολη ηττήθηκαν ενώ ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τότεναμ-Αστέρας Τρίπολης 5-1

Ο Αστέρας Τρίπολης υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Τότεναμ και του Λαμέλα, που σκόραρε με ραμπόνα και ηττήθηκε 5-1 στο Λονδίνο για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Μικρό το κακό για τους Αρκάδες που υπολείπονται ενός βαθμού από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.

Αιντχόβεν-Παναθηναϊκός 1-1

Ο Παναθηναϊκός πέταξε χωρίς λόγο ένα ημίχρονο στο Αϊντχόφεν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στο δεύτερο μέρος που έπαιξε στα ίσια με τους Ολλανδούς έφτασε στην ισοφάριση με τον Καρέλη και είχε ευκαιρία και για τη νίκη.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα 0-1

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γέμισαν την Τούμπα, αλλά η Φιορεντίνα συνέχισε το σερί της στην Ευρώπη και με το γκολ του Βάργκας πήρε τη νίκη (0-1), βάζοντας τον «δικέφαλο» σε... περιπέτειες!

Σκύδρα:Συλλήψεις για εκβίαση μέσω διαδικτύου σε βάρος 37χρονης

ΝΟΜΟΣ & ΤΑΞΗ :Την εκβίαζαν για να μην αναρτήσουν φωτογραφίες της στο διαδίκτυο...


Ένας 22χρονος ημεδαπός και ο 19χρονος συνεργός του συνελήφθησαν την Τρίτη στην Σκύδρα καθώς εκβίαζαν 37χρονη με προσωπικές της φωτογραφίες.

CHAMPIONS LEAGUE: Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα με τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιουβέντους να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

CHAMPIONS LEAGUE: Έβρεξε γκολ!!!

Μια εκπληκτική βραδιά μας επιφύλασσε η πρώτη μέρα της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς σε οκτώ αγώνες σημειώθηκαν 40 τέρματα!!!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΟ κατά ΣΚΑΪ

Με ανακοίνωσή της, η ΕΠΟ επιτίθεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και στην εκπομπή "Δίκη" για τα όσα ανέφερε για τις εκλογές ανάδειξης διοικήσεων σε Ενώσεις – Μέλη.

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιτίθεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή "Δίκη" σχετικά με τα όσα ανέφερε για εμπλοκή στελεχών της Ε.Π.Ο. σε εκλογές για την ανάδειξη διοικήσεων σε Ενώσεις – Μέλη της.

Μίλησαν για όλα Ορφανός και Αγγελίδης

Συνάντηση στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης είχαν το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Αγγελίδης και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Oι δύο άνδρες έθιξαν ζητήματα που αφορούν τον Δικέφαλο και τα οποία επιζητούν λύσης εδώ και καιρό, όπως των χρεών και της Θέρμης, ενώ αναλύθηκαν από πλευράς Αγγελίδη οι σκέψεις που υπάρχουν για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.

Τα ζευγάρια των ημιτελικών του κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΝΚ των Απόλλων Πάτρας σε νοκ άουτ αναμετρήσεις.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

SUPERLEAGUE: Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Superleague με το διπλό του ΟΦΗ στη Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού να είναι το αποτελέσματα της αγωνιστικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

FOOTBALL LEAGUE: Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική για την FootBall League και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

ΕΠΣ Πέλλας: Αποτελέσματα αγώνων

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στα γήπεδα της Πέλλας και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Α1 Μπάσκετ: Αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής

Για τη 2η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ η Νέα Κηφισιά έγραψε ιστορία καθώς κέρδισε τον Ολυμπιακό με 68-67.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Εορτασμός Απελευθέρωσης Έδεσσας - Παρέλαση 18.10.2014

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Λευκή κάρτα και πέντε αλλαγές προτείνει ο Πλατινί!

Εντυπωσιακές αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου πρότεινε ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος εισηγήθηκε 10λεπτη αποβολή με... λευκή κάρτα και δύο επιπλέον αλλαγές.

Εξετάζει Ίβανσιτς ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Αντρέας Ίβανσιτς φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ο «δικέφαλος» του Βορρά ενδιαφέρεται για τον Αυστριακό μέσο, κάτι όμως το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ.

Αποχωρεί από τη Ferrari o Alonso

Επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον Fernando Alonso να αποχωρήσει στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς από τη Ferrari, ο πρόεδρος της ομάδας, Luca Di Montezemolo.

Βαλένθια - Ολυμπιακός 68-71

Νικηφόρα ήταν η πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα. Με τον Βασίλη Σπανούλη σε καταπληκτική βραδιά, η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς νίκησε 71-68 τη Βαλένθια επί ισπανικού εδάφους και έφερε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή.

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Το πρόγραμμα της Α1 Ανδρών Πόλο

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της Α1 Ανδρών στο πόλο. Το νέο σύστημα διεξαγωγής που ανακοίνωσε η κολυμβητική ομοσπονδία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Εξώδικο Κούγια σε Αλαφούζο, Θωμαΐδη

Εξώδικο στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και επικεφαλής του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, Γιάννη Αλαφούζο, και στον δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη απέστειλε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος τονίζει ότι ο δημοσιογράφος βγάζει στην δημοσιότητα απόρρητες μαρτυρικές του καταθέσεις από δικογραφίες, ενώ το κανάλι του Αλαφούζου του ρίχνει... λάσπει και τον δυσφημεί από την ημέρα που ο Κούγιας ανακάλυψε ότι ο Νταμπίζας πήγε να «κλέψει» τον Πλέγα.

Καταλήγοντας, τονίζει ότι αν δεν συμμορφωθούν θα ακολουθήσει μέχρι και την αυτόφωρη διαδικασία!

Αναλυτικά:

"ΌΧΙ" Μαρόκο στο Κόπα Άφρικα λόγω Έμπολα!

Το Μαρόκο ανακοίνωσε επίσημα πως δεν πρόκειται να φιλοξενήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής 2015, φοβούμενο εξάπλωση του Έμπολα στην χώρα!

Επιστολή στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων για διεξαγωγή διπλής εξεταστικής

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Προς: Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Α. Λοβέρδο
Θέμα: Πρόταση για Διεξαγωγή «Πτυχιακής Εξεταστικής»

16 Οκτωβρίου… Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης

Μαθαίνοντας την σπονδυλική μας στήλη

16 Οκτωβρίου… Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης. Η ημέρα αυτή εορτάζεται στο πλαίσιο της Εβδομάδας δράσης για τα οστά και τις αρθρώσεις. Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας στις 12 Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης στις 16 Οκτωβρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Τραύματος στις 17 Οκτωβρίου και την Παγκόσμια Ημέρα Οστεοπόρωσης στις 20 Οκτωβρίου.

Τα αποτελέσματα του EuroCup

Το μπάζερ μπίτερ του Αντουάν Ντιό κόντρα στη Βόννη, η βαριά ήττα της Παρτίζαν από τη Λιέτουβος και το ''διπλό'' της Ολίμπια στην έδρα της Μπεσίκτας είναι τα αποτελέσματα που ξεχωρίζουν στην πρεμιέρα του EuroCup.

Aναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ελλάδα - Β. Ιρλανδία 0-2

Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι αρνητικό πρωταγωνιστή ελέω των αλλοπρόσαλλων επιλογών του, η Ελλάδα υπέστη ήττα-σοκ από την Β. Ιρλανδία στο γήπεδο Καραϊσκάκη (2-0) και παραμένει χωρίς νίκη μετά από τρεις αγώνες στα προκριματικά του Euro 2016.
Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ από στημένη φάση (κόρνερ). Η ελληνική άμυνα πιάστηκε στον ύπνο και ο Γουάρντ με πλασέ νίκησε τον Καρνέζη.

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Δύο πτυχία ταυτόχρονα θα παίρνουν οι φοιτητές

Ανατροπή της καθιερωμένης δομής με την απόκτηση δύο πτυχίων ταυτόχρονα από τους φοιτητές που το επιθυμούν, χωρίς να παρατείνουν καθόλου τον χρόνο φοίτησής τους στο πανεπιστήμιο, φέρνει η πρόταση του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρου Φορτσάκη μέσω του «ΘΕΜΑτος».

«Εξυπνη» μπαταρία λιθίου προειδοποιεί για πυρκαγιές

Το «έξυπνο» σύστημα των αμερικανών ερευνητών ανιχνεύει έγκαιρα το πρόβλημα και μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στον κάτοχο της συσκευής ότι η μπαταρία θέλει αντικατάσταση.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

1oς Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας, Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 Στην Έδεσσα, την πρωτεύουσα του Ν.Πέλλας με 3000 χρόνια αδιάκοπης ιστορίας.



1oς Νυχτερινός Δρόμος του Νερού Έδεσσας, Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 Στην Έδεσσα, την πρωτεύουσα του Ν.Πέλλας με 3000 χρόνια αδιάκοπης ιστορίας.
Ώρα εκκίνησης : 7μμ Έδεσσα, Μικροί Καταρράκτες Έδεσσας
Ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας και φορείς Εθελοντών υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν τον 1ο Νυχτερινό Δρόμο του Νερού Έδεσσας, 5196 μ, (με εκκίνηση και τερματισμό το πάρκο Μικρών Καταρρακτών Έδεσσας. 

Α1 Μπάσκετ: Αποτελέσματα

Τζάμπολ είχαμε σήμερα για την Α1 κατηγορία του μπάσκετ με τα φαβορί να επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: Αποτελέσματα αγώνων

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής για την ΕΠΣ Πέλλας και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Football League

Σέντρα είχαμε στη Football League με τη νίκη της Ζακύνθου μέσα στο Βόλο να ξεχωρίζει.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Ηττήθηκαν 10-0 οι νέοι

Απίστευτη ήττα της Εθνικής Νέων, που έπαιζε με 10 παίκτες. Για κατάρευση μίλησε ο Τζαλακώστας...
Μία από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία των Εθνικών ομάδων, έστω και αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι, γνώρισε η Νέων από την Ελβετία.

Νίκη τίτλου ο Χάμιλτον

Ο Λιούις Χάμιλτον πήρε τη νίκη στο πρώτο Γκραν Πρι Ρωσίας και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου τρεις αγώνες πριν το φινάλε. Πρωταθλήτρια και με τη... βούλα η Mercedes.
Τον δεύτερο τίτλο της καριέρας του στη Formula1 φαίνεται πως θα κατακτήσει ο Λιούις Χάμιλτον εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Βρετανός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στον παρθενικό αγώνα της Ρωσίας στο Σότσι, έμεινε χαλαρά πρώτος, πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη του και ένατη συνολικά και έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου τρεις αγώνες πριν το φινάλε της σεζόν.

Φινλανδία - Ελλάδα 1-1

Το θαυμάσιο γκολ του Νίκου Καρέλη πήγε στον κάλαθο των αχρήστων και η Εθνική δεν μπόρεσε να φύγει νικήτρια από το Ελσίνκι. Το 1-1 με την Φινλανδία άφησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χωρίς νίκη.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Τέλος ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπέβαλε την παραίτησή του, η διοίκηση την έκανε δεκτή και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του. Με τον Απόλλωνα Πάτρας θα κοουτσάρει ο Μίλαν Τόμιτς.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδος

Στις 28, 29 και 30 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στο Κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 77-76

Με κορυφαίο των τελευταίων κρίσιμων δευτερολέπτων τον Δημήτρη Διαμαντίδη (ένα τρίποντο και μία ασιστ στο νικητήριο κάρφωμα του Μπατίστα) ο Παναθηναϊκός νίκησε 77-76 τον Ολυμπιακό στο άδειο ΟΑΚΑ και πέρασε στα ημιτελικά του κυπέλλου μπάσκετ.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Αλλάζει το Τσάμπιονς Λιγκ

Αλλάζουν τα δεδομένα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ειδικότερα στον τρόπο που θα κατανέμονται οι ομάδες στο α' γκρουπ!

Το πρώτο γκρουπ γίνεται... απλησίαστο αφού από τη νέα αγωνιστική περίοδο όλα αλλάζουν. Εκεί θα βρίσκεται η κάτοχος του τροπαίου, αλλά και οι επτά πρωταθλήτριες από τις χώρες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην UEFA. Ετσι, στο β' γκρουπ, αλλά και στα υπόλοιπα θα βρίσκονται τα άλλα μεγαθήρια, αφού σε αυτά θα υπολογίζονται οι βαθμοί του κάθε συλλόγου.

Συνελήφθη ο Μισούνοφ

Ο παλαίμαχος μπασκεμπολίστας του Άρη Μιχάλης Μισούνοφ συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 1,5 κιλό χασίς σε μορφή σοκολάτας και μια δίοπτρα όπλου.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Στις 3 Δεκεμβρίου η 6η αγωνιστική

Η 6η αγωνιστική της Super League, που περιλαμβάνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, μεταφέρεται για τις 3 Δεκεμβρίου. Το πρωτάθλημα επαναρχίζει την επόμενη εβδομάδα με την 7η αγωνιστική.

Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο Μπιανκί

Σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα έχει υποστεί ο Ζουλ Μπιανκί που παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση όπως αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας.

H οικογένεια του Ζουλ Μπιανκί ανακοίνωσε την έκταση των τραυμάτων που έχει υποστεί στο κεφάλι ο Γάλλος οδηγός μετά τη σφοδρή σύγκρουση με τον γερανό στη Σουζούκα. Οι γιατροί διέγνωσαν διάχυτη αξονική βλάβη και παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.