Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Επαναλαμβάνεται το Άρης - ΠΑΟΚ!

Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή που είχαν καταθέσει οι «κίτρινοι» και το Άρης - ΠΑΟΚ θα γίνει ξανά!

Τα "σκάει" για Μέσι η Τσέλσι

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει 250 εκ. ευρώ για τον Λιονέλ Μέσι έχοντας και την αρωγή της Adidas!

EUROPA LEAGUE: Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Αλλαγή στο σήμα της Ρεάλ

Με στόχο να αποφύγει τις διαμαρτυρίες από τους Μουσουλμάνους, η Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε σε μια μικρή αλλαγή στο σήμα της με αφορμή την συνεργασία της με την Εθνική τράπεζα του Άμπου Ντάμπι.

Ήρθαν τα σπρέι των διαιτητών

Η χρήση σπρέι και στα ελληνικά γήπεδα είναι πλέον γεγονός, αφού η παρτίδα που παράγγειλε η ΕΠΟ ήρθε στη χώρα μας.

Στην εντατική ο Πελέ!

Η κατάσταση της υγείας του Πελέ έχει χειροτερέψει και νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου του Σάο Πάουλο. Δεν έχουν διαρρεύσει πολλές πληροφορίες.

Προς Αγκόλα ο Ροναλντίνιο

Κάν’ το όπως ο... Ριβάλντο! Ο Ροναλντίνιο φεύγει από το Μεξικό για την… ποδοσφαιρομάνα Αγκόλα!

«Χάλκινος» ο Μαρτασίδης

Ο Αντώνης Μαρτασίδης ανέβηκε στο βάθρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος άρσης βαρών Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών που διεξάγεται στην Κύπρο. Ο αθλητής των 85 κιλών πήρε την τρίτη θέση στο ζετέ σηκώνοντας 196 κ. (αρασέ 147 κ., σύνολο 343 κ.).

CHAMPIONS LEAGUE: Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Για υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Σαρρής!

Το ενδεχόμενο να συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να εξετάζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής!

Οι υποψήφιοι για την 11άδα της χρονιάς

Η UEFA, μια μέρα μετά την ανακοίνωση των ονομάτων για τον καλύτερο τερματοφύλακα, άνοιξε την ψηφοφορία με τα 40 ονόματα για την καλύτερη 11άδα του 2014!

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πάει για Ιανουάριο η 11η αγωνιστική

Η 11η αγωνιστική της Superleague δεν θα διεξαχθεί τελικά την περίοδο των εορτών (27/28 Δεκεμβρίου), καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάει για τον Ιανουάριο.

Επίθεση στο γραφείο του Σπάθα!

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι που πραγματοποίησαν... επίθεση στα γραφεία της οικογένειας Σπάθα στην Αμφιάλη.

Προσφυγή στο ΣτΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Νέο πρόβλημα για την Αγιά-Σοφιά. Κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της νομιμότητας του σχεδίου.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

40 νεκροί σε τουρνουά βόλεϊ

Βομβιστής σε αγώνα βόλεϊ στο Αφγανιστάν σκότωσε τουλάχιστον 40 ανθρώπους κατά την διάρκεια τουρνουά βόλεϊ, ενώ σκοτώθηκε και ο ίδιος.

Ο Χάμιλτον δις πρωταθλητής!

Ο Λιούις Χάμιλτον παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 για το 2014, με νίκη στο Άμπου Ντάμπι, καθώς μηχανικά προβλήματα άφησαν τον Νίκο Ρόσμπεργκ στην 14η θέση.

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αποτελέσματα αγώνων

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των κατηγοριών για την ΕΠΣ Πέλλας και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Δεν κατέβηκε στο ντέρμπι με την Ντίναμο η Χάιντουκ!

Αναβλήθηκε το ντέρμπι του κροατικού ποδοσφαίρου, μετά την άρνηση των ποδοσφαιριστών της Χάιντουκ να κατεβούν στον αγωνιστικό χώρο για το ντέρμπι με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Μόνο με μία ομάδα δεν έχει σκοράρει ο Ρονάλντο!

Από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Μαδρίτη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει 51 διαφορετικές ομάδες και έχει σκοράρει κατά των 50! Δείτε κόντρα σε ποια δεν τα έχει καταφέρει ακόμη ο Πορτογάλος, αλλά και ποια είναι η "αγαπημένη" του αντίπαλος.

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΚΚΕ: «Να καταργηθούν οι ΠΑΕ»

Την κατάργηση των ΠΑΕ ζητάει με ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, ως μοναδική λύση στα προβλήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Δικηγόρος που ντυνόταν γυναίκα ασέλγησε σε 15χρονο

Είχε κάνει αυξητική στήθους και ορμονοθεραπεία και «ψάρευε» παιδιά. Τσίμπησε το «δόλωμα» των αστυνομικών, αλλά τους δάγκωσε(!) όταν κατάλαβε την ενέδρα.

Digea: Στις 21/11 η ψηφιακή μετάβαση σε Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου το τέταρτο από τα έξι συνολικά switch-off της χώρας, προκειμένου το αναλογικό τηλεοπτικό σήμα να αντικατασταθεί από το ψηφιακό στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, σε τμήμα της Στερεάς Ελλάδας και τη Βόρεια Εύβοια.

Χωρίς πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο!

Είναι πλέον οριστικό ότι δεν θα γίνουν πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΠΟ.

Ημέρα του Παιδιού σήμερα: Αυτά είναι τα δικαιώματα των παιδιών σύμφωνα με τη σύμβαση του ΟΗΕ

H Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 20 Νοεμβρίου του 1989, προσέφερε ένα νέο ορισμό για την παιδική ηλικία, βασισμένο στα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπήρξε ο προάγγελος για σημαντικές προόδους στην πραγμάτωση των δικαιωμάτων των παιδιών στην επιβίωση, την υγεία και την εκπαίδευση μέσω της παροχής των στοιχειωδών αγαθών και υπηρεσιών.

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Οι Σπερς... ντύθηκαν Έλληνες (βίντεο)

Με αρχαιοελληνικούς χιτώνες ντύθηκαν οι αστέρες των Σαν Αντόνιο Σπερς, για τις ανάγκες διαφήμισης ελληνικού γιαουρτιού!

Οι Τιμ Ντάνκαν. Τόνι Πάρκερ, Κουάι Λέοναρντ και Μανού Τζινόμπιλι πρωταγωνιστούν, με τον πρώτο να ρωτάει τους συμπαίκτες του γιατί είναι όλοι ντυμένοι σαν Έλληνες και να παίρνει την απάντησή του!

«Έφαγε» 25 μήνες γιατί πυροβόλησε σκύλο

Ελεύθερος αφού η ποινή είχε αναστέλλουσα δύναμη για τρία χρόνια

Δικάστηκε χθες από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, κατηγορούμενος για θανάτωση ζώου με πυροβολισμό, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία.

Samsung: Έρχεται το κινητό που θα διπλώνει στα δύο

Η πιο... καυτή κινεζική εταιρεία κατασκευής smartphone, η Samsung, ετοιμάζει ένα νέο

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Η μασκότ του Euro 2016

Μπορεί ακόμη να μην έχει "βαπτιστεί" αλλά το αγόρι του παρακάτω video που φέρει τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας και τον αριθμό 16, θα είναι η επίσημη μασκότ του Euro 2016, που θα διεξαχθεί στη χώρα.

Φάκελο με πέντε ύποπτα ματς έστειλε η UEFA

Η ΕΠΟ έλαβε φάκελο από την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία με πέντε «ύποπτα» παιχνίδια στη φετινή Σούπερ Λιγκ και το Κύπελλο Ελλάδας, σύμφωνα με τη «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Νέα διόδια στην Εγνατία, ένα απ΄αυτά και στην Αμφίπολη!

Χωροθετούνται νέοι σταθμοί στην Εγνατία Οδό - Θα βάλουν σταθμό και στο σημείο που περνά ο κάθετος στην Εγνατία Οδό δρόμος με κατεύθυνση την Δράμα και οδηγεί και στον τύμβο Καστά 


Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πρόστιμο σε ποδοσφαιριστές επειδή έχουν μούσι

Πρόστιμο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και ξενύχτια έχουμε διαβάσει, για  ξενύχτι επίσης, αλλά για μούσια πρώτη φορά διαβάζουμε!

Το χειρότερο πρωτάθλημα του κόσμου η Super League!

Τελευταία στη λίστα με 34 πρωταθλήματα του κόσμου κατατάσσει την Super League η μεγάλη ποδοσφαιρική έρευνα της "Daily Mail", κάτω ακόμη κι από τη Νιγηρία! Διαβάστε πως έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα, τι στοιχεία έλαβε υπόψη, αλλά ποιο πρωτάθλημα χαρακτηρίζει ως το κορυφαίο του κόσμου.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Έκλεισε... την Λάρισα ο Πλεξίδας!

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Η ιστορική ΑΕΛ του ενός πρωταθλήματος και των δύο κυπέλλων Ελλάδος έγινε έρμαιο στα χέρια του Βαγγέλη Πλεξίδα που αποφάσισε την επ' αόριστον «αναστολή λειτουργίας» της ΠΑΕ!

FOOTBALL LEAGUE 2: Αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν στα γήπεδα της κατηγορίας και στους τέσσερις ομίλους:

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αποτελέσματα αγώνων

Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική των κατηγοριών της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Στον εισαγγελέα Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαρρής για Ζωγράφο

Ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα, κ.Σιμιτζόγλου πρόκειται να βρεθούν οι Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαρρής για... συστάσεις, μετά από όσα ακούστηκαν για την επίθεση στον Χριστόφορο Ζωγράφο.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ελλάδα - Νησιά Φερόε 0-1

Μια ανεκδιήγητη Εθνική ομάδα, που κάθε φορά παρουσιάζεται και χειρότερη, ηττήθηκε 0-1 από τα Νησιά Φερόε και έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό. Το γκολ των φιλοξενούμενων ο Έντμουντσον (61').

Κεραυνός σκότωσε ποδοσφαιριστή!

Σοκ προκαλεί στην Εύβοια, η είδηση πως 30χρονος ποδοσφαιριστής χτυπήθηκε από κεραυνό και έχασε την ζωή του.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Στην Βαρκελώνη ο Αμπιντάλ

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ερίκ Αμπιντάλ, την στιγμή που ο Γάλλος εκμεταλλευόμενος το τριήμερο ρεπό που ακολουθεί αναμένεται να βρεθεί ξανά στην Βαρκελώνη το απόγευμα της Πέμπτης (13/11).

Ο ΠΑΟΚ θέλει Βιεϊρίνια!

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρει γερμανικό δημοσίευμα, την ώρα που η Βόλφσμπουργκ ετοιμάζεται να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το «kicker», η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλει να κάνει και πάλι δικό της τον Πορτογάλο άσο, κάνοντας λόγο για τη δύναμη του Ιβάν Σαββίδη.

Έδιωξαν παιδιά επειδή δεν είχαν να πληρώσουν!

Έδιωξαν παιδιά από την προπόνηση με την αιτιολογία ότι δεν είχαν πληρώσει συνδρομή.
Παράγοντας σωματείου διέκοψε την προπόνηση και διάβασε ονόματα παιδιών , ζητώντας να φύγουν επειδή χρωστούσαν!

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Ξεσηκωμός για τον βιαστή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!

Ελεύθερος αφέθηκε ο Τσεντ Έβανς, 2,5 χρόνια μετά την καταδίκη του για τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας και ελπίζει πως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα του δώσει και πάλι την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο.

Τέλος ο Νταμπίζας από Παναθηναϊκό

Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής των "πρασίνων" έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο το πρωί της Τρίτης (11/11), όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα.

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Σάκοτα!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος επιστρέφει στην Ένωση και θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι του 2017!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Ιταλικό σενάριο για ΠΑΟΚ και Φετφατζίδη

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Φετφατζίδη αποκαλύπτει ιταλικό δημοσίευμα.

Τα μεταγραφικά σενάρια άρχισαν από νωρίς για τον Δικέφαλο του Βορρά, καθώς οι Ιταλοί αποκαλύπτουν ενδιαφέρον για τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

SUPERLEAGUE: Αποτελέσματα 10ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Superleague.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αποτελέσματα αγώνων

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική για την ΕΠΣ Πέλλας και είχαμε τα εξής αποτελέσματα:

FOOTBALL LEAGUE: Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής

Ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της FOOTBALL LEAGUE και είχαμε τα εξής αποτελέσματα: