Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

To ΠΑΣΟΚ κατά του Αθλητικού Νόμου

Την αντίθεση του με το προσχέδιο του Αθλητικού Νόμου που παρουσίασε ο Γιάννης Ανδριανός, εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ ζητώντας ευρύτερη συζήτηση πάνω στο νομοσχέδιο.


Η γραμματεία του Τομέα Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, συνεδρίασε εκτάκτως την 1η Δεκεμβρίου 2014, με θέμα το προσχέδιο του νέου αθλητικού νόμου.

Μετά από προσεκτική μελέτη του προσχέδιου του νόμου, ο Τομέας Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει την διαφωνία του τόσο ως προς το περιεχόμενο όσο και ως προς τη διαδικασία κατάρτισής του.

Κατά συνέπεια, ζητάμε να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος προτού εισαχθεί το προσχέδιο στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ώστε να κατατεθούν οι προτάσεις μας αφού πρώτα προηγηθεί διάλογος με όλους τους εμπλεκομένους φορείς, όπως τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών και φορέων του αθλητισμού προπονητών, αθλητών κλπ. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ληφθούν υπ' όψιν οι απόψεις των ανθρώπων του αθλητισμού, οι οποίοι διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στο χώρο και έχουν άμεση αντίληψη των προβλημάτων.


πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.