Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Φιλική «πεντάρα» ο Εδεσσαϊκός

Ξεμούδιασμα έκανε ο Εδεσσαϊκός κόντρα στην Ελπίδα δεσσας και επικράτησε εύκολα 5-0, με τον Βασίλη Ασλανίδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του super cup.

Η ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και χειροκροτήθηκε από τους 150 περίπου φιλάθλους!! που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε 2-0 με δυο γκολ του Vasko Georgiev στο 15΄ και στο 32΄.

Ο Ασλανίδης ήθελε να δει την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών του και χρησιμοποίησε μια νέα ενδεκάδα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και σημειώθηκαν άλλα 3 γκολ, στο 46΄ ο Γκόγκος και στο 65΄και 78΄με πέναλτι ο Ρέτζια.

Οι σύνθεσεις του Εδεσσαϊκού.
-1ο ημίχρονο
Πασχαλίδης, Ιωσηφίδης Αν, Καπαγιάρογλου, Γιάντσης, Γεωργίου, Τσόρμπας Ε., Παπαγεωργίου, Γκεοργκιεφ, Λαφαζανίδης, Λούσης, Τσάτσε.

-2ο ημίχρονο
Τζίγκας, Παπαδόπουλος, Μουζάκης, Τεκελίδης, Πεχλιβάνης, Γκίνης, Τσόπτσης, Τσόρπας Β., 75΄ Ρεϊζ), Γκόγκος, Ρέτζια, Ιωσηφίδης Ι.,(75΄Γεωργιάδης)

Δεν αγωνίσθηκαν οι Κυριακίδης, Βοτάρης, Ουζούνης για προληπτικούς λόγους επειδή νοιώθουν κάποιες ενοχλήσεις και ο κώουτς θεώρησε καλό να τους ξεκουράσει.

___________________________
Πηγή: Το blog του Εδεσσαϊκού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.