Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Δ.Εδεσσας παρών στα εγκαίνια της έκθεσης για το Μ. Αλέξανδρο στο Λούβρο

Την προώθηση της περιοχής του Δήμου Έδεσσας, ως τουριστικού προορισμού, θα επιχειρήσει ο δήμος Έδεσσας με την παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Γιάννου στην εναρκτήρια εκδήλωση της έκθεσης «Αρχαία Μακεδονία: Στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου», στο περιθώριο της οποίας θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους του τουρισμού και του πολιτισμού στη Γαλλική πρωτεύουσα. Η συγκεκριμένη έκθεση όπως έχουμε αναφέρει και μέσα από τις σελίδες του blog θα παρουσιαστεί στο Μουσείο του Λούβρου και μέσα από αυτή δίνεται η ευκαιρία ανάδειξης της ιστορικής αλήθειας στο διεθνές κοινό που εικονικά θα ταξιδέψει στις περιοχές της Μακεδονίας όπου έζησε ο μεγάλος στρατηγός και εκπολιτιστής.

Στη σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου αναφέρει τα εξής: Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όμως είναι πολύ διαφορετικός, καθώς ανεξάρτητα από την αναγκαιότητα για αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας οφείλουμε να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες για να προωθήσουμε την ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο. Η έκθεση «Αρχαία Μακεδονία: Στο βασίλειο του Μεγάλου Αλεξάνδρου» αποτελεί μία λαμπρή ευκαιρία για να προωθήσουμε την τοπική αναπτυξιακή διαδικασία, αρχικά στον τομέα του τουρισμού και στη συνέχεια στηρίζοντας τα τοπικά μας προϊόντα.

Πρόκειται για την έναρξη μίας προσπάθειας προβολής, που θα πραγματοποιηθεί χωρίς ιδιαίτερο προϋπολογισμό καθώς τα οικονομικά του Δήμου Έδεσσας είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένα και για το λόγο αυτό θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατή ευκαιρία.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την κίνηση του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου. Ελπίζω να υπάρξουν ανάλογες ενέργειες και από άλλους πολιτικούς και τοπικούς άρχοντες του τόπου μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λησμονούμε την ιστορία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.