Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Η Δήλωση του πρώην Προέδρου ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκου Αργυρού για τις εκλογές της ΝΟΔΕ Πέλλας

Η δήλωση «φωτιά» του πρώην Προέδρου ΝΟΔΕ Πέλλας Νίκου Αργυρού -για τις εκλογές της ΝΟΔΕ Πέλλας που διεξήχθησαν την Κυρ. 1-12-2013- δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Εδεσσαϊκή» του Σαβ. 07-12-2013, κι αναδημοσιεύτηκε την επομένη και στην ηλεκτρονική aridaianews και αφήνει σαφέστατες αιχμές για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους, σημειώνοντας μάλιστα με έμφαση... ό,τι είχε να ανταγωνιστεί με ολόκληρο το σύστημα.

Διαβάστε παρακάτω, ολόκληρη την δήλωση του κ. Νίκου Αργυρού:

«Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΝΟΔΕ, ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν. Η επόμενη μέρα, προσωπικά θα με βρει και πάλι στις επάλξεις, με το δικαίωμα της κομματικής συνείδησης και της πολιτικής επιλογής.

Ως απερχόμενος πρόεδρος, θέλω πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της ΝΔ στο Νομό, με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία στη διάρκεια της θητείας μου. Την οποία θέτω πρώτα στη δική τους κρίση και μετά σε αυτή των στελεχών.


Η συγκεκριμένη εκλογική αναμέτρηση μου δίδαξε πολλά.


Κατ’ αρχήν, το γεγονός ότι είχα να ανταγωνιστώ με όλο το σύστημα, το οποίο ακόμα και τώρα υπερασπίζεται προσωπικές φιλοδοξίες και λιγότερο ιδεολογίες και πολιτικά πρόσωπα.


Εύχομαι να ήταν η εκλογή αυτή η τελευταία που ψήφισαν διορισμένα και όχι εκλεγμένα μέλη της ΟΝΝΕΔ, που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα.


Σε καμία περίπτωση τα παραπάνω δεν είναι αποτέλεσμα προσωπικής πικρίας. Είναι όμως γεγονότα που θέλουν να “φωτογραφίσουν” κάτι.


Εξάλλου, όλοι πρέπει να αντιληφθούμε, ότι στην πολιτική τα όποια πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Αυτό που μένει είναι η αξία και η υστεροφημία που πρέπει να τα διακρίνει.


Σε κάθε περίπτωση, όλοι μας θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι αυτός ο αγώνας που δίνουμε στην καθημερινότητά μας, πρέπει πρώτα απ’ όλα να εξυπηρετεί τους πολίτες και όχι τις θέσεις που κάποιοι ονειρεύτηκαν και ονειρεύονται ή τις κατέχουν.


Είμαι εδώ, για τον καθένα όπως πάντα, μέσα από επιλογές που καθορίζουν τη μελλοντική μου πορεία στον κομματικό χώρο και στην κοινωνία.


Δεν θα επιτρέψω όμως, κι γι’ αυτό θα δώσω τη μάχη, αυτός ο κομματικός χώρος να γίνει αντικείμενο που διαχωρίζει και δεν ενώνει τον κόσμο σ’ αυτές τις κρίσιμες για όλους μας στιγμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.