Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Οι εκπρόσωποι των Μακεδόνων συναντήθηκαν με την Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015, η συντονίστρια των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου κ. Νίνα Γκατζούλη, αντιπροσωπία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ο Δήμαρχος
Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, επισκέφτηκαν, στο γραφείο της, την Υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης κ. Κόλλια -Τσαρουχά.

Σε κλίμα εγκαρδιότητας και καλής διάθεσης συζητήθηκαν θέματα των αποδήμων Μακεδόνων, η στενή συνεργασία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και οι προτάσεις του Δημάρχου Καστοριάς για την απρόσκοπτη λειτουργία του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Καστοριάς και την οδική σύνδεση του χωριού Μελάς, όπου υπάρχει το σπίτι όπου σκοτώθηκε ο Παύλος Μελάς, με την πόλη της Φλώρινας.

Η Υφυπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πολύπλευρη ενημέρωση και εξέφρασε την πλήρη και ενεργή συμπαράστασή της σε όλες τις προτάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.