Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Αγρότες Π.Ε.Πέλλας: Ραντεβού στην Αθήνα, στις 18 του μήνα!

Γράφει ο Στάθης Παπαδόπουλος  ( @pap_stathis )

Κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες με κλείσιμο εφτά κόμβων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και δίνουν ραντεβού στην Αθήνα, στις 18 του μήνα, με τους συναδέλφους τους απ΄όλη την Ελλάδα!


Στο κεντρικότερο μπλόκο των αγροτών της Π.Ε.Πέλλας, στον κόμβο του Μαυροβουνίου, ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Σκύδρας κινητοποίησε μέχρι σήμερα τον μεγαλύτερο αριθμό αγροτών και τρακτέρ που με την διακριτική παρουσία και συνεργασία των ανδρών της Τροχαίας, κλείνουν συμβολικά για μισή ώρα την Εθνική οδό.

Στον κόμβο Μαυροβουνίου βρέθηκε με την κάμερά του, ο αγρότης κ. Σάββας Θεοδωρίδης και κατέγραψε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν, με δηλώσεις του Συντονιστή του Αγροτικού Συλλόγου Δ.Σκύδρας κ. Νίκου Δημητριάδη και των μελών της Συντονιστικής κ. Τάσου Κιραλίδη και κ. Χρήστου Τσιρανίδη...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.