Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΜΥΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΤΑΜΚΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ''ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ''

Μήνυμα νίκης έστειλε από το βήμα του εκλογικού κέντρου στις 19:30΄ από τα Γιαννιτσά ο Υπ. Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού "Μαζί για το Αύριο" Γρηγόρης Στάμκος.


Ο Γρηγόρης Στάμκος
παραχώρησε ομιλία κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του εκλογικού του κέντρου ανακοινώνοντας όλα τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού "Μαζί για το Αύριο". Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμά του ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του για την επιτυχή έκβαση των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Ν. Πέλλας Γ.Καρασμάνης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πέλλας Θ.Θεοδωρίδης, η πρώην Βουλευτής Π.Φουντουκίδου, ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Σ.Βαμβίνης , ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πέλλας κ. Ν.Αργυρός, ο πολιτευτής της ΝΔ Α.Αντωνίου και ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Γιαννιτσών κ. Η.Πλιόγκας, όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συδυασμού "Δύναμη για τη Μακεδονία" (Ι.Ανδρίτσος, Μ.Ζωγράφου-Τσιαντάκη, Δ.Γαλαντάρης, Μ.Γρηγοριάδης, Μ.Καράμπελα, Π.Μελισσανίδης, Δ.Μπίνος, Α.Νουσηκύρου, Δ.Ταπαζίδης) και πλήθος κόσμου, που με βάση τις εκτιμήσεις ήταν γύρω στα 1.500 άτομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.