Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΠΑΜΕ... ΟΠΩΣ ΤΟ "2004" ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Το Βρότσλαβ είναι ένα αρκετά γραφικό και όμορφο μέρος στην νότια Πολωνία και από το πρωί της Τρίτης (12/6), πήρε χρώμα.

Έλληνες και Τσέχοι φίλαθλοι από νωρίς το πρωί ξεχύθηκαν στους δρόμους και τις πλατείες, δίνοντας ένα άλλο όμορφο κλίμα στην πόλη.

Όλοι μαζί στην Fan Zone και στα γύρω από την κεντρική πλατεία μαγαζιά απόλαυσαν τον καφέ τους ή την μπύρα τους με χαμόγελο και πολύ τραγούδι.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και σε λίγες ώρες στο Δημοτικό γήπεδο της Πόλης το οποίο είναι "πράσινο" στα χρώματα της τοπικής Σλάσκ και αναμένεται να γίνει "μπλε" και "κόκκινο".

ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2004...

ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΤΟΥ EURO 2004 Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟ ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ ΜΕ 2-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.