Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Θάνος Τζήμερος (πολιτική απάτη)


"Εξοχότατη, αν ήμουν στη θέση σας θα έλεγα "να πάει στο διάολο αυτή η απαίσια χώρα". Εμείς, οι σκεπτόμενοι και αξιοπρεπείς Έλληνες σάς είμαστε ευγνώμονες που δεν έχετε πάρει (ακόμα) αυτή τη θέση και εξακολουθείτε να μας στηρίζετε."
Από ένα νέο πολιτικό θα περίμενε κανείς συνέπεια, ηθική και αξιοπρέπεια.
Ανεξάρτητα αν συμφωνεί κανείς με τις ιδέες και τις θέσεις.
Ένας εκ των νέων πολιτικών που διεκδικούν ρόλο αναμορφωτή της χώρας, ο Θάνος Τζήμερος, ξεκινώντας πολιτική χωρίς πολιτικούς κατέληξε συνεργαζόμενος με τον κ. Στέφανο Μάνο (πρώην βουλευτή επικρατείας του ΠΑΣΟΚ- ο οποίος θυμήθηκε τον Καραμανλή για να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία!!!) και τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. (πρώην σύμβουλος του Γεωργίου Παπανδρέου).
Αυτός ο κύριος, λοιπόν, προσπαθεί να πείσει τον ψηφοφόρο ότι είναι το νέο και το αδιάφθορο. Πολιτική χωρίς πολιτικούς πάντως δεν κάνει προς το παρόν... 
Στην επιστολή του προς την κ. Μέρκελ καταλήγει... 

"Απαγορέψτε στους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς μας εσάς να εξαπατούν, εμάς να εξευτελίζουν και να στερούν από τον κόσμο του αύριο τον πλούτο που μπορεί να προσφέρει το αληθινό Ελληνικό πνεύμα – αυτό που ποτέ δεν έσβησε σ΄ αυτόν τον τόπο."


Ο εξευτελισμός του Έλληνα στα μάτια ενός ηγέτη άλλης χώρας, είναι δική σας πρωτοβουλία.
Εμείς πάντως με την ψήφο μας έχουμε την δυνατότητα, κ. Τζήμερε, να μήν επιτρέψουμε την είσοδό σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Το δικαίωμά σας να λέτε ότι θέλετε στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία, δε σας το στερεί κανείς... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.