Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός των εκδηλώσεων της Περ. Αυτ. Πέλλας για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Μακεδονίας

Συνάντηση εργασίας για τον προγραμματισμό κεντρικών εκδηλώσεων επετειακού εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας

Συμμετοχή στην εκδήλωση εκπροσώπου του νεοσυσταθέντος Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και συμμετοχή των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ενόψει του προγραμματισμού κεντρικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ειδική εισήγηση παρουσίασε η Περιφερειακή Σύμβουλος κα. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη ενώ, επίσης, παραβρέθηκε και ο πρώην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειος Γάκης εκπροσωπώντας τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης έθεσε το βασικό πλαίσιο οργάνωσης των κεντρικών εκδηλώσεων το περιεχόμενο των οποίων θα βασίζεται σε τρεις άξονες: τα ιστορικά γεγονότα, τη σύγχρονη πραγματικότητα και την προοπτική για το μέλλον.

Προτεινόμενες ημερομηνίες για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων είναι η παραμονή των επετείων απελευθέρωσης των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ενώ η αναμενόμενη επίσκεψη στην Πέλλα του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, τον προσεχή Οκτώβριο, πρόκειται να δώσει αυξημένο κύρος και λαμπρότητα στις εκδηλώσεις.

Επίσης, όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης πρόκειται να είναι πρωταγωνιστής του επετειακού εορτασμού και οι εκδηλώσεις θα είναι υπό την αιγίδα και υποστήριξή του.

Οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, των Δήμων και των Συλλόγων παρουσίασαν δράσεις που οργανώνουν οι ίδιοι στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού και επίσης έκαναν τις δικές τους προτάσεις για τις κεντρικές εκδηλώσεις. Το οριστικό περιεχόμενο των κεντρικών εκδηλώσεων πρόκειται να διαμορφωθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.