Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Almopistas: Επιστρέφουμε στο Δασάκι για να συνεχίσουμε ό,τι ξεκινήσαμε!

Για μία ακόμη φορά εμείς οι Almopistas ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 7 Μαΐου και ώρα 5 μ.μ. στο Δασάκι της Αριδαίας.

Η πρώτη μας επίσκεψη εκεί το περασμένο Σάββατο ήταν επιτυχημένη, αλλά διαπιστώσαμε ότι ο χώρος χρειάζεται περισσότερη δουλειά.

Προσκαλούμε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην ομάδα μας. Σκοπός μας είναι να καθαρίσουμε το πάρκο από απορρίμματα, ανακυκλώσιμα υλικά και άλλα σκουπίδια. Επίσης, θα καθαρίσουμε τα μονοπάτια και τους κοινόχρηστους χώρους όσο καλύτερα μπορούμε. Θεωρούμε ότι το Δασάκι είναι ένα από τα ωραιότερα μέρη της περιοχής μας. Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε να διατηρηθεί καθαρό και όμορφο.

Εάν μπορείτε, φέρτε μαζί σας είδη καθαριότητας, όπως σακούλες απορριμμάτων, γάντια ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Η αποστολή μας θα διαρκέσει 1 – 2 ώρες.

Οι Almopistas είναι μία εθελοντική ομάδα συνειδητοποιημένων κατοίκων, οι οποίοι ασχολούνται με την αποκατάσταση και τη διατήρηση της φυσικής ομορφιάς της Αλμωπίας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή αν θέλετε να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας με τη δωρεά ειδών καθαριότητας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: almopistas@gmail.com

ή να μας βρείτε στο "facebook" στο: Almopistas Aridaia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.