Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΑΓΡΟΤΕΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΛΓΑ...

...ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ. Δυναμική η παρουσία των αγροτών που κατέκλησαν την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας και έδωσαν τη δικιά τους απάντηση στο παράλογο (...όπως το χαρακτήρισαν) νομοσχέδιο για τον νέο ΕΛΓΑ.

Ύστερα από την αρχική ενημέρωση της Συντονιστικής Επιτροπής Ν.Πέλλας ακολούθησε πληθώρα ερωτημάτων, από τα οποία απαντήθηκαν τα λογικά και τα εύλογα, αλλά για τα παράλογα του νομοσχεδίου δεν βρέθηκε δυστυχώς αρμόδιος να απαντήσει ( ...και πως να απαντήσει άραγε; ). Αποφάσισαν να συλέξουν υπογραφές για την να στηρίξουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας που παρέδωσαν στον ΕΛΓΑ στις 14-03-2011.

Το παρών στην συγκέντρωση έδωσε ο Βουλευτής Ν.Πέλλας και Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας Γ.Καρασμάνης, ο πρώην Βουλευτής Ν.Πέλλας της ΝΔ Ι.Τζαμτζής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος του Ν.Πέλλας Ι.Ανδρίτσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σκύδρας Σ.Μηνάς, Προέδροι Α.Σ και Ο.Π. καθώς και μεγάλο πλήθος αγροτών.



Επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9 Μαΐου 20011 και ώρα 10:00 πμ στο Πνευματικό κέντρο Σκύδρας για να συγκεντρωθούν οι υπογραφές, και μετέπειτα θα ακολουθήσει πορεία στον ΕΛΓΑ Βεροίας, για να επιδωθούν οι υπογραφές για την τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ.


Ακολουθεί το κείμενο του εντύπου συλλογής υπογραφών:

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι αγρότες

διαφωνούν κάθετα με τον νέο κανονισμό του ΕΛΓΑ

θεωρώντας τον «χαράτσι» και

ζητούν από την κυβέρνηση και το ΥΠΑΑΤ

την άρση του.

Απαιτούν κοινωνικό ΕΛΓΑ

που θα καλύπτει στο 100% τις ζημιές στην παραγωγή και

η εισφορά τους προς αυτόν

να παρακρατείται από τα τιμολόγια πώλησης

κατά την επιστροφή του ΦΠΑ.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Ν.Πέλλας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

4-5-2011


Ικανοποιητικότερη των πρότερων συνελεύσεων

η σημερινή, όπου αγρότες (γύρω στους 500) κατέκλυσαν την αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Σκύδρας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της

Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Συλλόγων Πέλλας,

με θέμα συζήτησης το νέο κανονισμό του ΕΛΓΑ.

Οι αγρότες με έκδηλη την αγανάκτησή τους, ομόφωνα στήριξαν την ενότητα του αγροτικού χώρου ενάντια στον άδικο νέο κανονισμό, και αποφάσισαν

την συγκέντρωση υπογραφών για να στηρίξουν

το ψήφισμα διαμαρτυρίας που

επέδωσαν στον ΕΛΓΑ στις 14-3-2011.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.