Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

...ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!


14-03-2011: Pella-News.com / Στάθης Δ. Παπαδόπουλος


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 1:00' ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΓΝΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΟΝ 2ο ΟΡΟΦΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΓΑ.



ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΓΑ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

Ο ΠΡΟ'Ι'ΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΛΕΠΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΩΝ, ΤΕΛΙΚΑ... ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ... ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:



ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΒΕΡΟΙΑΣ (ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 716 της 14/03/2011) ΣΤΙΣ 13:05', Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΟΜΟΙΤΥΠΟΥ (ΦΑΞ) ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ. ΣΤΙΣ 13:22' ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΟ (ΑΡ.ΠΡΩΤ.: 3895 της 14/03/2011) ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΓΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ.





_________________________________________________________________

ΣΧΟΛΙΟ PELLA-NEWS:
ΕΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΕΛΓΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.