Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ 2011

ΕΔΕΣΣΑÏΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ = 3-1 ...

...για τον 40ο τελικό της ιστορίας και οι «Πρωτευουσιάνοι» κατάκτησαν για ακόμα μια χρονιά το κύπελλο!

( ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΑΣ!!! )

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ (Γ.ΜΠΙΝΟΣ),
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ 203 ΦΩΤΟΣ (Γ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ)
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ (Σ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)!!!


Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι σήμερα στον τελικό, ο Εδεσσαϊκός κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τον περσινό νικητή του θεσμού Ολυμπιακό Γαλατάδων, που είναι ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας. Επίσης, στο προηγούμενο ματς, δηλ. τον ημιτελικό, απέκλεισε και την άλλη ομάδα Δ’ εθνικής τον Ν.Μυλότοπο, εντός με 4-0, ενώ στον προημιτελικό εκτός έδρας τον συνδιεκδικητή του πρωταθλήματος της Α1, Προφήτη Ηλία με 1-0.

Πολύ καλύτερος ο Εδεσσαϊκός κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣ Πέλλας, επικρατώντας με σκορ 3-1 των Γαλατάδων, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αριδαίας. Το ματς που διεξήχθη σε ήσυχα πλαίσια, παρακολούθησαν 500 περίπου φίλαθλοι των δύο ομάδων και οι «πρωτευουσιάνοι» έδειξαν από την αρχή πως ήθελαν το τρόπαιο. Ο Εδεσσαϊκός ήταν πιο παθιασμένος και αποφασιστικός από τον κατά μια κατηγορία ανώτερο αντίπαλό του. Οι Γαλατάδες ήταν τραγικοί, σε καμία στιγμή του αγώνα δεν απείλησαν κι έδειξαν ότι δεν μπορούν να διεκδικήσουν το κύπελλο, απογοητεύοντας τους φίλους τους που ακολούθησαν την ομάδα και περίμεναν σαφώς περισσότερα πράγματα.

Ο Εδεσσαϊκός άρεσε ως ομάδα και με ηγέτες τους Βάσκο Γκεοργκίεφ και Ευθύμη Τσόρμπα, κυριάρχησε στο γήπεδο.

Στο 5΄ κοντινή κεφαλιά του Μάντζιου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καρακούτσης,
Στο επόμενο λεπτό κοντινό σουτ του Γκεοργκίεφ απέκρουσε ξανά ο Καρακούτσης.
Στο 14΄ σέντρα του Μάντζιου κι ο Γκεοργκίεφ με κοντινό πλασέ, πέτυχε το 1-0.
Στο 22΄ ανατροπή του Δημητριάδη από τον Πεχλιβάνη και στο αναμφισβήτητο πέναλτι ευστόχησε ο Καραμεταξάς κι έγραψε το 1-1.
Στο 26΄ έγινε μια φάση που θα συζητηθεί, καθώς σε ανατροπή του Γκεοργκίεφ, ο διαιτητής Σελεμίδης υπέδειξε πέναλτι, μετά από διαμαρτυρίες όμως των παικτών των Γαλατάδων, συμβουλεύτηκε τον επόπτη Δημόπουλο, που είπε ότι η ανατροπή ήταν… εκτός περιοχής.
Στο 39΄ φοβερό σουτ του Τσόρμπα έξω από την περιοχή και το 2-1 είναι γεγονός.
Τρία λεπτά αργότερα, δηλ. στο 42΄ ο Γεωργίου πιάνει την κεφαλιά από 2 μέτρα, αλλά ενστικτωδώς ο Καρακούτσης απέκρουσε, σώζοντας την εστία του.
Στο 68΄ σέντρα-σουτ του Τσελεπή απέκρουσε δύσκολα ο Πασχαλίδης.
Στο 75΄ ανατροπή του Τσόρμπα από τον Χατζόγλου και στο πέναλτι ευστόχησε ο Γκεοργκίεφ κι έγραψε το 3-1.
Τέλος, στο 90΄ φάουλ του Τσόρμπα έδιωξε εκπληκτικά ο Καρακούτσης.

Πολύ καλή η διαιτησία του Σελεμίδη, άριστη η βοηθός Ευφραιμίδου, με λάθη ο Δημόπουλος.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Πασχαλίδης, Παπαδόπουλος, Καπαγιάρογλου, Πεχλιβάνης (67΄ Τσάτσε), Γεωργίου, Γιάντσης, Ρομάντζης (72΄ Ιωσηφίδης), Τσόρμπας, Μάντζιος, Λούσης (81΄ Καραμαλάκης), Γκεοργκίεφ.

ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ: Καρακούτσης, Χατζόγλου, Γρηγοριάδης (80΄ Σαρτίνας), Σαββίδης, Τσελεπής, Καραδήμος, Λυσίτσας (67΄ Χατζηπέτρου), Κουδέρης, Δημητριάδης, Καραμεταξάς (55΄ Μαραντίδης), Καμπάνης.



Στον τελικό παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Άλκης Νουσηκύρου, που έκανε την απονομή και συνεχάρη τις δύο ομάδες για το θέαμα και το αθλητικό πνεύμα που αγωνίστηκαν. Ο δήμαρχος της Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, συνεχάρη διοίκηση και ποδοσφαιριστές, επίσης παραβρέθηκαν ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Χατζηαποστόλου, ο γ.γ. της ΕΠΣ, Κώστας Πεντερίδης, με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, οι προεδροι των δύο ομάδων κ.κ. Τάσος Κούκος & Δημήτρης Γαλαντάρης κι ο αρχιδιαιτητής Λάζαρος Πολατιάν.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ...
studio PANTELIDIS








ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ Δ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (ΚΙΝΗΤΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΩΜΑΝΤΖΟΣ)...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.