Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΘΕΑ η Τζότζολα, διέσυρε το ΠΑΣΟΚ...

...και τους μηχανισμούς του!!!

Μετά την αποκάλυψη για τον διορισμό του Καρχιμάκη, έγιναν κάποιες απέλπιδες προσπάθειες συμψηφισμού με τον υποτιθέμενο διορισμό της Βασιλικής Τζότζολα στο δημόσιο.

Εκτός από το γεγονός ότι συμψηφισμός δεν μπορούσε να υπάρξει αφού η Τζότζολα ούτε υπουργός είναι, ούτε …οσία καθαρσία σαν τον άγιο καθάρσιο (υπερμαχος σκανδαλοφάγος δηλαδή) δείτε την απάντηση που έδωσε. Πραγματικός διασυρμός ενός κουτοπόνηρου συστήματος σοσιαλητείας:
Η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας
κα Βασιλική Τζότζολα, με αφορμή πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, σχετικά με μεταφορά της ως δικηγόρου στον ΟΑΣΑ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ως δικηγόρος του ομίλου της πρώην Ολυμπιακής, όπως και οι υπόλοιποι 4.500 εργαζόμενοι, είχα το δικαίωμα μεταφοράς στο Δημόσιο / ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. Με καθυστέρηση 18 μηνών η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φρόντισε να μου το υπενθυμίσει με το υπ’ αριθμ.: 98/2011 ΦΕΚ. Όσοι βιάστηκαν να πουν ότι και η Τζότζολα … “μια από τα ίδια”, δε φρόντισαν να με ρωτήσουν πριν.
Ώστε να λάβουν την απάντηση ότι, ως πολιτικό πρόσωπο, για λόγους αρχής, δεν θα ασκήσω το εν λόγω δικαίωμα και αρνούμαι τη θέση.

Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι …»

Το είδαμε στο καλύτερο ελληνικό blog... TaXalia, που το΄δε στο εξαίρετο... Olympia !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.