Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΜΕ ''ΤΕΣΣΑΡΑ''

Α.Σ. ΕΔΕΣΣAΪΚΟΣ - ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ = 4 - 0

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 14:30΄ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣO ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΕΟΥ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ.

ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...

Με πρωταγωνιστική και σκόρερ των δύο τερμάτων της ομάδας του, ο Γκεοργκίεφ πήρε από το χέρι τον Εδεσσαϊκό και τον έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας. Η ομάδα του Βασίλη Ασλανίδη ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια πήρε τη νίκη.

Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Γκεοργκίεφ στο 25΄ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Γιάντσης στο 32΄ έκανε το 2-0. Το 3-0 έγινε και πάλι από τον Γκεοργκίεφ στο 62΄, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Τσορμπάς με ατομική ενέργεια σημείωσε το τελικό 4-0.


ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ: Πασχαλίδης, Καραμαλάκης(55΄ Λαμπρίδης), Καπαγιάρογλου, Γιάντσης, Γεωργίου(80΄Λαμπρίδης),Παπαγεωργίου, Λούσης(67΄ Κολυμάνης), Ιωσηφίδης, Γκεοργκίεφ, Τσόρμας, Ρομάντζης

Ν.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ: Διαμαντίδης, Μαλιούφας, Γρηγορίου, Σαββάκης, Φάββας, Κωσταντίνου, Γεωργιάδης(35΄ Χατζηστεφάνου), Καριτζόγλου(40΄ Καρράς), Φτίσας, Κορτσέλης, Παπαστεφάνου


Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ ΣΧΗΜΑ ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΕΑΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ... ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΤΟ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΕΚΔΗΚΗΤΡΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥ, ΕΝΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ... ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ κ.ΚΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ κ.ΔΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΟ PELLA-NEWS: ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 100 ΘΕΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΧΘΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.