Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Π.Ε.ΠΕΛΛΑΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση εργασίας με τους Περιφερειακούς Συμβούλους της πλειοψηφίας, προκειμένου να τους ενημερώσει και να συζητήσει μαζί τους για την πορεία του Αναπτυξιακού προγραμματισμού και την εσωτερική οργάνωση και λειτουργία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τους κκ. Γ. Ανδρίτσο, Μ. Ζωγράφου, Μ. Καράμπελα, και Α. Νουσηκύρου στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να υπάρξουν και νέες συναντήσεις, με τη συμμετοχή και Περιφερειακών Συμβούλων της μειοψηφίας καθώς επίσης και υπηρεσιακών στελεχών και εκπροσώπων των τοπικών παραγωγικών και κοινωνικών φορέων και της κοινωνίας των πολιτών.

Ο κ. Θεοδωρίδης παρουσίασε τις βασικές αρχές, τους προγραμματικούς στόχους και τις σημαντικές διαστάσεις του κοινωνικο-πολιτικού και οικονομικού πλαισίου που διέπουν τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειας. Όπως τόνισε «είναι σημαντικό να χαράξουμε την πορεία που θα ακολουθήσει ο τόπος μας, καθώς η οικονομική κρίση έχει δημιουργήσει νέα ζητούμενα». Σημαντικές προτεραιότητες στην κατεύθυνση αυτή είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας, που αποτελεί πλέον κοινωνική μάστιγα και η εξασφάλιση νέων πηγών εισοδήματος (κύριου και συμπληρωματικού) για τους κατοίκους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε επίσης το περιεχόμενο τομεακών Επιτροπών οι οποίες πρόκειται να συσταθούν τους επόμενους μήνες με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Συμβούλων και άλλων πολιτικών, υπηρεσιακών, αναπτυξιακών και κοινωνικών εταίρων, για την επεξεργασία επιμέρους θεμάτων του επιχειρησιακού σχεδιασμού και δράσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και, ειδικότερα, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.