Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2013

Εορτασμός της 1ης του νέου έτους στην Π.Ε. Πέλλας

Θ. Θεοδωρίδης: «Με σύμπνοια και συστράτευση όλων μπορούν να γίνουν βήματα προόδου για την ανάπτυξη της Πέλλας».

Με επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την πρώτη του νέου έτους 2013.


Ο εορτασμός ξεκίνησε με την πραγματοποίηση δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Σκέπης στην Έδεσσα με τη χοροστασία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ.
Στη συνέχεια, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης αντάλλαξε ευχές στο γραφείο του, στο Διοικητήριο, με τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και αναπτυξιακών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, καθώς επίσης και με τα μέλη τοπικών συλλόγων και πολιτών.

Συγκεκριμένα, στη δεξίωση που παρατέθηκε ήταν παρόντες ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, οι βουλευτές Πέλλας κ.κ. Τζαμτζής και Σταμενίτης, ο Στρατηγός Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού κ. Γεωργίου συνοδευόμενος από τον Επιτελάρχη κ. Μακρή, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τσώτσος, Πρόεδρος των διασυνδεόμενων Νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών κ. Μάρκου, η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Έδεσσας κα. Κατσάρα Μαρούλα και πλήθος πολιτών.

Συγκινητική νότα στη δεξίωση έδωσαν τα μέλη του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης – ΑμεΑ “Νέα Ηλιαχτίδα” του Δήμου Αλμωπίας που έψαλαν τα κάλαντα στον κ. Θεοδωρίδη και στους παρευρισκόμενους.

Μέχρι αργά το μεσημέρι ο κ. Θεοδωρίδης δεχόταν επισκέψεις και ευχές από πολίτες της Έδεσσας, Προέδρους και μέλη Συμβουλίων Συλλόγων και Επιτροπών της Πέλλας, της Αλμωπίας και της Σκύδρας.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της 1ης του έτους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Ένας χρόνος όπου κυριάρχησε η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια και η οικονομική δυσπραγία αποτελεί πλέον παρελθόν.Το νέο έτος προοιωνίζεται δύσκολο, αφού το συνοδεύουν η κρίση, η αυξανόμενη ανεργία και η δοκιμασία της κοινωνικής συνοχής.

Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να περιμένουμε μαγικές λύσεις. Για να οικοδομήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον για την Πέλλα μας και την Κεντρική Μακεδονία απαιτείται σύμπνοια, αξιοποίηση όλων των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων αλλά και κοινωνική αλληλεγγύη. Πρέπει να κάνουμε βήματα προόδου για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κρίση.

Έχω την πεποίθηση ότι με τη δική σας συμπαράσταση και τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας μπορούμε να στοχεύσουμε σε πολλά και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα.Ας γιορτάσουμε τον ερχομό του 2013, με αισιοδοξία, χαμόγελο και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον με υγεία, ειρήνη, ατομικές και συλλογικές επιτυχίες.

Με τα λόγια αυτά σας εύχομαι Καλή Χρονιά με υγεία και προπάντων αισιοδοξία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.