Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ευχές του Προεδρείου της ΟΝΝΕΔ Πέλλας για 2013

Δείτε αποκλειστικά από το pella-news.blogspot.com το βίντεο με τις ευχές του Προεδρείου της ΟΝΝΕΔ Ν.Πέλλας, κατά την εκδήλωση της Κοπής Πίτας της ΟΝΝΕΔ Πέλλας για το 2013.



Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν.Πέλλας & Δημ. Σύμβ. Δήμου Πέλλας Λάκης Βασιλειάδης ευχήθηκε: «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και ότι επιθυμεί ο καθένας για το Νέο Έτος». 

Το μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Θεοδόσης Ουραηλίδης, ευχήθηκε: 
«Καλή Χρονιά. Φέτος είναι και μια σημαδιακή χρονιά, γιατί είναι και χρονιά εκλογών (σημ.: της ΟΝΝΕΔ). Να είμαστε όλοι συστρατευμένοι για το σκοπό αυτό». 

Τέλος, ο Γεν. Γραμ. της ΟΝΝΕΔ Πέλλας & Μέλος κεντρ. Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Μάκης Δημητριάδης ευχήθηκε: «Το 2013, πάνω απ΄όλα να έχουμε όλοι την υγεία μας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί όλα τ΄άλλα έρχονται μετά. Και να κάνω μία αναφορά σ΄έναν άνθρωπο που έχει φύγει από δίπλα μας και μας έχει βοηθήσει στο παρελθόν. Τον Παναγιώτη Σαββόγλου απ΄την Αραβησσό, ο οποίος ήταν και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κύρρου. Ο Θεός να τον έχει καλά εκεί που βρίσκεται».

Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ από την Κοπή Πίτας της ΟΝΝΕΔ Ν.Πέλλας. 



ΔΚάντε κλικ εδώ, για να δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ που σας ετοιμάσαμε -με 40 φωτογραφίες- από την Κοπή Πίτας της ΟΝΝΕΔ Ν.Πέλλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.