Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Η λερναία ύδρα του ΠΑΣΟΚ


Αφού γλυτώσαμε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον λαϊκισμό των Παπανδρέου, με πιο πρόσφατο το ¨λεφτά υπάρχουν¨, είναι ορατός πλέον ο κίνδυνος πολιτικής κυριαρχίας ιδεών του λαϊκισμού της αριστεράς, με θλιβερές συνέπειες στην οικονομία της χώρας, τα εθνικά θέματα και την λαθρομετανάστευση. 

Ο λαός θυμωμένος από τα δύο κόμματα εξουσίας στρέφεται προς ένα πόλο που αντιδρά σε αυτά τα δύο κόμματα χωρίς να έχει πλήρη συναίσθηση των θέσεων και των απόψεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Κι αν διαβάσετε τα διάφορα προγράμματα και θέσεις από τις 12 συνιστώσες (!!!) του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς θα διαπιστώσετε τί θα πράξει ο Αλέξης Τσίπρας αν κυβερνήσει...  
Η Νέα Δημοκρατία, φθαρμένη από τον χρόνο και την εξουσία, δεν κατάφερε να πείσει και θεωρείται δέσμια των αποφάσεων του Μνημονίου 2 αν και ήταν η πρώτη που μιλούσε για επαναδιαπραγμάτευση. (να θυμίσω πως ο ΣΥΡΙΖΑ από την καταγγελία που έλεγε προεκλογικά, υποχώρησε στην φράση "επανεξέταση των όρων")  
Η κακή επικοινωνιακά διαχείριση της καταψήφισης του 1ου, αλλά ιδίως της υπερψήφισης της 2ης Δανειακής Σύμβασης και οι απίστευτες Σταλινικού τύπου διαγραφές, καταρράκωσαν την αξιοπιστία της, με ένα λαό να είναι στα όριά του...
Όμως.. σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη, όπου επιβάλλονται ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις σε θεσμούς και οικονομία, η Ν.Δ. κι ο Αντώνης Σαμαράς, έχουν ιστορική και πολιτική ευθύνη να προχωρήσουν στις Ριζοσπαστικές εκείνες αλλαγές, οι οποίες θα πείσουν την κοινωνία ότι οι ιδέες της Κεντροδεξιάς και του φιλελευθερισμού αποτελούν μοναδική ελπίδα για την χώρα. Οι πολιτικοί αρχηγοί του Μεσαίου και Κεντροδεξιού χώρου να αφήσουν τους εγωισμούς και να ενωθούν. 
Αν υπάρχει διάθεση θεωρώ πως θα βρούν τον τρόπο. Και εξηγούμαι:
Είναι οξύμωρο να προτείνει κάποιος συγκυβέρνηση τεσσάρων κομμάτων και ταυτόχρονα να μή μπορεί να συζητά την κοινή κάθοδο στις εκλογές με ομοϊδεάτες!!!... 
Κι αν θεωρηθεί πως η Νέα Δημοκρατία δεν είναι το όχημα που μπορεί να μεταφέρει αυτές τις ιδέες, πρέπει να αλλάξει!!! Να προσελκύσει νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν διάθεση και κουράγιο να αναλάβουν ευθύνες διακυβέρνησης. Φέρουμε όλοι ιστορική ευθύνη για το μέλλον της χώρας.
Επιβάλει το εθνικό συμφέρον... _Η Ελλάδα να τα καταφέρει!
_________________________
Συνεργάτης pella-news/DK



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.