Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Κίνημα Συσπείρωσης Ελλήνων

Από το ΚΙΝΗΜΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Με αυτή την επιστολή θα θέλαμε αφ ενός να παρουσιαστούμε ως οντότητα και αφ’ εταίρου να σας προσκαλέσουμε σε αυτή τη νέα κίνηση Συσπείρωσης των Ελλήνων.
Το Κίνημά μας δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα των συνεχών αλλαγών και ανατροπών που συμβαίνουν σε πολλαπλά επίπεδα στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για μία προσπάθεια συσπείρωσης και ανάδειξης τόσο των προβληματικών καταστάσεων και τάσεων όσο και των πιθανών λύσεων που μπορούν να εφαρμοστούν σε αυτές.
Το στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η μή ταύτιση ή συσχετισμός με κάποια κομματική ή πολιτική τάση, η δημοκρατικότητα ως πνεύμα του κινήματος, η κατ’ αρχήν διαδικτυακή λειτουργία και η θεώρηση των ανθρώπινων σχέσεων ως θεμελιώδες στοιχείο όλων των εκφάνσεων, διαδικασιών και δράσεων του κινήματος για την ανάδειξη προβλημάτων, πρόταση λύσεων και συσπείρωση δυνάμεων.
Θεωρούμε ότι θα πρέπει να υπάρξει μία εξέλιξη των διαδικτυακών δομών ώστε να μπορέσουν να υποστηρίξουν όχι μόνο τη δυναμικότητα αλλά και την πολυπλοκότητα της πραγματικότητας όπως τη βιώνουμε. Το παρόν Κίνημα στοχεύει στη κάλυψη αυτού του κενού ανάμεσα στη δομή του υπάρχοντος blog και του επόμενου σταδίου διαδικτυακής συσπείρωσης.
Όραμά μας αποτελεί η δημιουργία ενός φορέα όχι μόνο καταγραφής και περιγραφής της πραγματικότητας σε διαδικτυακό επίπεδο αλλά και η αντίστροφη διαδικασία της επιρροής και μεταβολής της πραγματικότητας μέσω της υλοποίησης δράσεων, προτάσεων και ιδεών που θα απορρέουν από τη συνεχή δραστηριότητα του Κινήματος.
Σας καλωσορίζουμε στη νέα αυτή προσπάθεια Συσπείρωσης των Ελλήνων.
Επίσημο site: http://hellenicspace.wordpress.com/kinima/
FACEBOOK: http://www.facebook.com/kinimaellhnwn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.