Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΕΖΟΝ 2013-14

Με τον συνηθισμένο  εντυπωσιακό  τρόπο ετοιμάζονται ν’ αποχαιρετίσουν οι «Ίκαροι» Γιαννιτσών  την πετυχημένη  σεζόν  2013-14!

Η αποχαιρετιστήρια γιορτή της μπασκετικής Ακαδημίας  θα λάβει χώρα το Σάββατο 14 Ιουνίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ .στο κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών  «‘Έλλη Μυστακίδου».

Το μπασκετικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει :
τουρνουά φιλικών αγώνων με καλεσμένους  τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και την Ακαδημία του Κεραυνού Άσπρου, βραβεύσεις, διαγωνισμούς βολών,τριπόντων, νοκ-άουτ και  πλήθος πλούσιων  δώρων- που φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό- για τους νικητές και για  όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση.


Η γιορτή του μπάσκετ είναι ανοιχτή για όλους όσους αγαπούν το άθλημα και θέλουν να παρακολουθήσουν ένα όμορφο αθλητικό γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.