Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Μεγάλο πρόβλημα με την υδροδότηση στην Σκύδρα

Γίναμε μάρτυρες πολλαπλών παραπόνων από συμπολίτες μας του Δήμου Σκύδρας, οι οποίοι μας κατήγγειλαν τηλεφωνικώς και μέσω γραπτών μηνυμάτων (sms, emails, facebook) ό,τι η Σκύδρα για πολλοστή φορά δεν έχει νερό από νωρίς το απόγευμα και μετά.

Με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε μέσα από την έρευνα που πραγματοποιήσαμε, συμπεράναμε ό,τι
δυστυχώς το κοινωνικό αγαθό που λέγεται νερό, απουσιάζει για αρκετές ώρες από την έδρα του Δήμου Σκύδρας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τον εκνευρισμό αρκετού κόσμου που κατοικεί εκεί και όχι μόνο!

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για την ώρα, είναι δημοσιοποιήσουμε το γεγονός, με την ευχή... οι αρμόδιοι να δραστηριοποιηθούν άμεσα, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της υδροδότησης, για το καλό όλων και οι Σκυδραίοι συμπολίτες μας, να μην βλέπουν το νερό μόνο σε φωτογραφίες...!

ΥΓ.: Άλλωστε είμαστε χρονολογικά μέσα στο κατακαλόκαιρο και χωρίς νερό... δεν γίνεται τίποτα!

4 σχόλια:

  1. Αν υπηρχε η δυνατοτητα να σας απαντηση αμεσσα κάποιος αρμόδιος και να δημοσιοποιηση φωτογραφίες του συνεργείου και των υπαλληλων του Δήμου που δουλεύουν ως αργα για την αποκατασταση της βλάβης σίγουρα θα δείχναται όλοι ανοχή μπροστά στο πρόβλημα που οντως δημιουργήθηκε.Τι να γίνει συμβαίνουν και οι βλάβες. Σίγουρα όμως κανείς δεν θέλει να αφήσει την Σκύδρα αργία χωρίς νερό τόσες ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ερευνα σας περιλάμβανε και επίσκεψη στο συνεργείο του Δήμου και στον τόπο της βλάβης;;;;; Πείτε μας μετά απο την έρευνα για ποιο λόγο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δεν έχουμε νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. επίσης το "ότι" στην προκειμένη περίπτωση δεν γράφεται με κόμμα, για να ξέρουμε τι γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.