Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Πήρε εξιτήριο ο Σουμάχερ


Η μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ ανακοίνωσε πως ο 45χρονος Γερμανός δεν νοσηλεύεται πλέον στη Λωζάννη και συνεχίζει την αποθεραπεία του στο σπίτι της οικογένειας.

Για πρώτη φορά μετά την 29η Δεκεμβρίου ο Μίχαελ Σουμάχερ επέστρεψε στο σπίτι του. Η μάνατζερ του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Σαμπίνε Κεμ ανακοίνωσε πως ο 45χρονος άνδρας πήρε εξιτήριο από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης.

Θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, η διάρκεια της οποίας θα είναι μακρά, στο σπίτι του. Λογικά στην ιατρική μονάδα που έχει χτίσει η σύζυγος του, Κορίνα στην έπαυλη της οικογένειας στις όχθες της λίμνης της Γενεύης.


Η ανακοίνωση της Κεμ αναφέρει:

"Εφεξής, η αποθεραπεία του Μίχαελ θα γίνει στο σπίτι. Δεδομένου των σοβαρών τραυμάτων που υπέστη, έχει σημειωθεί πρόοδος τους τελευταίους μήνες και εβδομάδες.
Υπάρχει όμως ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος μπροστά μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς ολόκληρη την ομάδα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης για την σχολαστική και άξια δουλειά τους
Ζητάμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Μίχαελ και θα πρέπει να αποφευχθούν να διατυπωθούν εικασίες για την κατάσταση της υγείας του".

Η έπαυλη της οικογένειας, την οποία ξεκίνησε να χτίζει ο Μίχαελ την πρώτη του χρονιά στη Ferrari, είναι απόρθητο φρούριο. Τον περασμένο Μάρτιο είχε αναφερθεί πως η Κορίνα χρησιμοποίησε 12.000.000 ευρώ για ολοκληρώσει την ιατρική μονάδα. Ήθελε να βρίσκεται η οικογένεια του Μίχαελ κοντά του δηλαδή τα δύο του παιδιά, ο πατέρας του και τα δύο αδέρφια του, ο ένας εκ των οποίων, ο Ραλφ αγωνίστηκε επί σειρά ετών στη Φόρμουλα 1.

Ο πολυνίκης οδηγός στην ιστορία της Φόρμουλα 1 χτύπησε στο κεφάλι, κάνοντας σκι στο Μεριμπέλ, χειμερινό θέρετρο στις γαλλικές Άλπεις όπου διατηρεί κατοικία. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Σε κωματώδη κατάσταση υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στο κεφάλι, για να αφαιρεθούν δύο αιματώματα και να υποχωρήσει η πίεση.

Τον περασμένο Ιούνιο μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης. Κατά τη μεταφορά του αφαιρέθηκε ο ιατρικός φάκελος. Ο κλέφτης δεν κατάφερε να τον πουλήσει στο διαδίκτυο υπό τις απειλές της οικογένειας. Ο βασικός υποψήφιος για την κλοπή αυτοκτόνησε στο κελί που κρατούνταν.

Δίχως να γνωρίζουμε την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ η σημερινή ανακοίνωση μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετική εξέλιξη στις τραγικές στιγμές που ζει η οικογένεια εδώ και εννιά μήνες.

Πηγά: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.