Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Το Top 10 των μεταγραφών στην Ελλάδα

Από σήμερα επιτρέπονται μόνο οι μετακινήσεις ποδοσφαιριστών που έχουν μείνει ελεύθεροι και έτσι δύσκολα θα υπάρξουν ηχηρές μεταγραφές στη Superleague.
Το μεταγραφικό παζάρι στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν πολύ έντονο με αρκετές αφίξεις, αλλά ακόμα περισσότερες αποχωρήσεις.

Την παράσταση εκτός από τον Ολυμπιακό (τόσο σε μεταγραφές, αλλά και σε πωλήσεις) έκλεψαν και οι λεγόμενες μικρότερες ομάδες. Η Βέροια έχει προέβη σε σημαντική ενίσχυση με παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στη Superleague (Ραούλ Μπράβο, Κατίδης, Κάμπορα). Η Καλλονή προτίμησε την... ελληνική αγορά (Τσαμπούρης, Ναβάρο, Μίνγκας, Πιπίνης), όπως και οι Ξάνθη (Καπετάνης, Καρυπίδης, Λισγάρας, Παπαστεριανός, Λουσέρο), Κέρκυρα (Μπεν Σαμπάτ, Κανακούδης, Καρντόσο, Χαβίτο), Παναιτωλικός (Φωτάκης, Μαλεζάς, Κόρμπος) και Πανιώνιος (Κολοβός, Φούντας, Ιμπαγάσα).

ΤΟ ΤΟP 10 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
Ραούλ Μπράβο (Βέροια)
Γιάννης Γιαννιώτας (Αστέρας Τρίπολης)
Χαβίτο (Κέρκυρα)
Ιμπραϊμ Αφελάι (Ολυμπιακός)
Ερίκ Αμπιντάλ (Ολυμπιακός) 
Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)
Ραζβάν Ρατς (ΠΑΟΚ)
Αριέλ Ιμπαγάσα (Πανιώνιος)
Παντελής Καπετάνος  (Ξάνθη)
Λούκας Βιγιαφάνες (Παναιτωλικός)

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.