Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ –ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 1-0

Νίκη με μέτρια εμφάνιση-Τελική παραίτηση Γκουτσίδη

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση η ομάδα της Αναγέννησης κέρδισε την ομάδα της Κρανούλας με ένα και μοναδικό τέρμα που επιτεύχθηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Οι παίκτες των Γιαννιτσών παρόλο που έκαναν δυνατό ξεκίνημα ,η απόδοση τους δεν κατάφερε να περάσει το μέτριο. Στoν αντίποδα οι φιλοξενούμενοι παίκτες της Κρανούλας παίζοντας περισσότερο αμυντικά δεν ήταν απειλητικοί σε πολλές φάσεις για τους γηπεδούχους. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ‘’βαρετό’’ χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις. Η προσέλευση των φιλάθλων ήταν πολύ μικρή και δεν πέρασε τους 300 στον αριθμό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδος Παναγιώτης Γκουτσίδης εκτός των άλλων δήλωσε ότι η παραίτηση του από την ομάδα είναι τελική και έτσι το βράδυ της Δεύτερας το Δ.Σ της Αναγέννησης σε έκτακτο συμβούλιο θα συζητήσει για το ποιος θα είναι ο τεχνικός που θα αναλάβει την ομάδα.

Στο τεχνικό μέρος του αγώνα τώρα δεν έιχαμε πολλές καλές φάσεις με την ομάδα της Αναγέννησης να έχει την υπεροχή των φάσεων και στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στα καρέ των αντιπάλων να πετύχει και το γκολ που τελικά έκρινε και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικά:

Στο 10’ ο Πεχλιβανίδης κάνει ψηλοκρεμαστό πλασέ από μακριά για να διώξει δύσκολα ο Βασιλειάδης δίνοντας χώρο στον Χασάνογλου που από πλεονεκτική θέση με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια και στο 13’ ο Σουλίδης πιάνει δυνατό σουτ από πλάγια για να αποκρούσει ο Βασιλειάδης και ο επερχόμενος Πεχλιβανίδης πλασάρει από κοντά αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

Στο 17’ δυνατό σουτ του Γιώργου Ιορδανίδη καταλήγει στην αγκαλιά του Βασιλειάδη.

Στο 20’ ο Κελπέκης δεν αιφνιδιάζεται σε σουτ από τον Κρολ.

Στο 38’ μετά από αμυντικό λάθος των γηπεδούχων ο Ντάρεκ από κοντά γυρίζει να σουτάρει αλλά την προσπάθεια του κόβει σωτήρια ο Καρασαλίδης που διώχνει σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι ρυθμοί του αγώνα έπεσαν με τους δύο αντιπάλους να δείχνουν φανερά σημεία κούρασης .

Στο 56’ μακρινό δυνατό σουτ του Κακαζούκη αποκρούει ο Βασιλειάδης.

Στο 65’ ο Λαμπρογεωργός χάνει μοναδική ευκαιρία όταν από πλάγια κάνει φαλτσαριστό σουτ από κοντά διώχνει σε κόρνερ ο Βασιλειάδης.

Στο 72’ ο Χήρας απείλησε προς στιγμήν τα δίχτυα του Κελπέκη αλλά οι αμυντικοί των Γιαννιτσών διώχνουν την μπάλα σε κόρνερ.

Την κίτρινη κάρτα είδαν οι Ιορδανίδης Γ., Χασάνογλου για την Αναγέννηση και ο Κρολ για την Δόξα Κρανούλας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καμαράκης του ΣΔ ΞΑΝΘΗΣ και βοηθοί οι Εμπλιου Κιλιάς (Ξάνθης),και Χαμαλίδης(ΘΡΑΚΗΣ)


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Κελπέκης, Μπρέγου, Πεχλιβανίδης(83’ Ζαγουρίδης), Καρασαλίδης, Ιορδανίδης Ν., Κακαζούκης, Ιορδανίδης Γ., Σουλίδης, Χασάνογλου(87’ Κατιανός), Λαμπρογιώργος(67’ Στεφανίδης) ,Καραμανλής.

’’ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ’’: Βασιλειάδης, Κοτσινάς, Χήρας, Διαμαντής(82’ Θρασκιάς), Παπαβασιλείου, Μπιλίλης, Γιάκος, Γκαρόζης(70’ Κοσμάς), Κακαβός(82’ Γκόλιας), Ντάρεκ, Κρολ.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΔΟΞΑΣ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΡΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΔΙΑΣ (ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ)

Εγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ,δύσκολο για εμάς . Ξέραμε ότι η Αναγέννηση μετά τα άσχημα αποτελέσματα που είχε ήθελε αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ. Εμείς κάναμε τραγικά λάθη στην αρχη και δεχθήκαμε τα γκολ στα πρώτα λεπτά.. Στο ξεκίνημα στο πρώτο 25’ ρισκάραμε και δημιουργήσαμε προυποθέσεις για γκολ που δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε. Από κει και πέρα εμείς συνεχίζουμε και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα των Γιαννιτσών. Κάθε βαθμός που χάνεται είναι σημαντικός. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι για να πετύχουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Η ομάδα μπορεί να φαίνεται ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά έχουμε πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας και πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Το καλό είναι ότι δεν χάνουμε παιχνίδι στην έδρα μας αλλά δυστυχώς δεν απίρνουμε και έξω όπως πέρυσι.

ΔΕΞΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ(ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)

Ισως ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδι για την φετινή χρονιά για την ομάδα της Αναγέννησης. Μετά από 2 ασχημα παιχνίδια ‘όχι μόνο σε αποτελέσματα αλλά και σε εμφανίσεις είχαμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας και ξέραμε ότι η νίκη ήταν μονόδρομος για την πορεία της ομάδος. Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά γιατί το στρές, το άγχος η αμφισβήτηση για τα πάντα ήταν από τον κόσμο εις βάρος τους και έπρεπε να αποδείξουν ότι είναι καλοί παίκτες αλλά κυρίως να κερδίσουν το παιχνίδι. Δείξαμε ότι τα παιδιά έχουν προσωπικότητα και ικανότητα και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη έστω και δύσκολα από μια ομάδα που φημίζεται ότι είναι δύσκολο στα εκτός έδρας παιχνίδια να βρείς μονοπάτια και να σπάσεις την άμυνα της. Πέρα από όλα αυτά εγώ σήμερα παραιτούμαι από την ομάδα τελικά και οριστικά. Υπήρχε μια διαφορετική φιλοσοφία όσον αναφορά την οργάνωση της ομάδος και με την Διοίκηση συμφωνήσαμε ότι είναι καλύτερα να αποχωρήσω από την ομάδα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα Γιαννιτσά ,τον κόσμο,τους δημοσιογράφους,την Διοίκηση και τα παιδιά τα ίδια που με εμπιστεύτηκαν πραγματικά γιατί ότι βλέπετε μέσα στην ομάδα είτε καλό είτε κακό είναι καθαρά δική μου ευθύνη. Υπεύθυνος για την ομάδα είμαι εγώ και κανένας άλλος . Θέλω να ευχαριστήσω γενικά τα Γιαννιτσά για την νοοτροπία γιατί είναι μια ομάδα με πίεση και αυτό το γεύτηκα γιατί ήταν η πρώτη φορά που ανέλαβα την οργάνωση μιας ομάδας και έτσι ήταν καλό να νιώσω τα συναισθήματα που βιώνει ένας προπονητής καλή και κακή κριτική αμφισβήτηση,όλα αυτά για μένα ήταν ένα κριτήριο για το αν θα ασχοληθώ με την προπονητική αργότερα. Στα Γιαννιτσά κάναμε αρκετά πράγματα ,αλλάξαμε φιλοσοφία ,δημιούργήσαμε κάποια πράγματα που δεν τα είχε η ομάδα,όχι τίποτε φανταχτερό αλλά πολύ ουσιώδη.. Εύχομαι τα Γιαννιτσά να βρούν το δρόμο τους και πιστεύω ότι μπορούν να το πετύχουν . Είναι μια ομάδα με δυναμική και δύσκολη ομάδα και εύχομαι πραγματικά όποιος με αντικαταστήσει να τα καταφέρει είτε φέτος είτε του χρόνου να πετύχει τον στόχο της ομάδος που είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία. Σας ευχαριστώ πολύ.


Ρεπορτάζ: Χ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.