Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΤΖΗΣ:«Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ...»


Τον τελευταίο χρόνο τραγική είναι η κατάσταση με τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση των υπηρεσιών και οργανισμών της Αλμωπίας, ενώ αρκετές από αυτές κινδυνεύουν να κλείσουν στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων και καταργήσεων που προωθεί η κυβέρνηση. Η ΔΟΥ Αριδαίας καταργείται και μεταφέρεται στην Έδεσσα, η ΔΕΗ υπολειτουργεί, το Κέντρο Υγείας λειτουργεί με ελάχιστο επιστημονικό προσωπικό, ενώ η Έδεσσα με τον ίδιο πληθυσμό έχει νοσοκομείο και δημοπρατήθηκε άλλο ένα τριώροφο.


Τεράστιες είναι οι ελλείψεις σε
προσωπικό, άδεια τα γραφεία από υπαλλήλους, ουρές για να εξυπηρετηθούν οι πολίτες ή να κλείσουν ραντεβού με γιατρό. Η οργή και η αγανάκτηση από την αναλγησία του κράτους, την απώλεια εισοδήματος, το χάσιμο χρόνου και την καθημερινή ταλαιπωρία έχουν ξεχειλίσει.

Η Αλμωπία μαραζώνει
κάθε μέρα και περισσότερο και τίποτα δεν προμηνύει την αντιστροφή του κλίματος. Το αντίθετο. Μας περιμένουν πολύ χειρότερες ημέρες, με το κράτος να είναι χρεοκοπημένο και να μεταβιβάζει κι άλλες αρμοδιότητες στους Δήμους, χωρίς τους αντίστοιχους πόρους. Μπροστά σ' αυτήν τη ζοφερή πραγματικότητα, τέλος ο εφησυχασμός.

Και όμως στα προγράμματα των υποψηφίων δημάρχων δεν υπήρχε ούτε λέξη για την ουσιαστική λύση των παραπάνω προβλημάτων. Οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν, τα προβλήματα όμως παραμένουν
. Χρόνια τώρα οι πολιτευτές και οι βουλευτές του νομού παραμένουν απαθείς και αντιμετωπίζουν την Αλμωπία μόνον ως δεξαμενή ψήφων, σαν την αγελάδα με το γάλα. Πρέπει επιτέλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, να πάρουν θέση για τα προβλήματα της περιοχής, να προτείνουν λύσεις και να αγωνιστούν έμπρακτα για αυτές. Ως πότε αυτός ο κατήφορος!

...Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.


ΤΖΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΕΛΟΣ ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.