Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ ΤΡΟΜΕΡΑ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ: ΕΠΕΙΓΟΝ!!! ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ!!!!

ΑΠΟ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΒΑΣΔΟΚΑ ΣΤΟ FB.

( Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα. Χριστίνα Βασδόκα στο FB )

Μία κυρία, λόγω μεγάλης ανάγκης, αναγκάζεται να δώσει τον υπέροχο σκυλάκο της. Είναι ένα κόκερ σπάνιελ, αρσενικό, 5 χρονών και είναι πανέμορφος και γλυκύτατος. Είναι ήσυχος και τρυφερός, μαθημένος να ζει μέσα σε διαμέρισμα. Του αρέσουν οι βόλτες και τα παιχνίδια. Όποιος τον πάρει θα πρέπει να είναι τρομερά φιλόζωος γιατί το σκυλάκι θα πρέπει να περάσει ακόμα καλύτερα απ' ότι έχει περάσει εδώ και πέντε χρόνια, μιας που θα αποχωριστεί την τωρινή οικογένειά του. Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει τον σκυλέκο αυτόν ας μου στείλει μήνυμα. Θα περάσει από αυστηρή συνέντευξη εννοείται! Φωτογραφίες ακόμα δεν έχω, μόλις μου στείλουν θα τις αναρτήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.