Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Pella-news.blogspot/Σταθης Δ. Παπαδόπουλος

Στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων του δήμου Γιαννιτσών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και στις 11 το πρωί από τον Ιατρικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πέλλας ημερίδα με θέμα «Σύγχρονη προσέγγιση των εργασιακών-επαγγελματικών θεμάτων, που απασχολούν ιατρούς-οδοντίατρους στην καθημερινή πράξη (ασφαλιστικό, φορολογικό, ΕΣΥ, ΠΦΥ οικονομική κρίση κοστολόγηση)».

Σε μία γεμάτη αίθουσα, στην οποία παραυρέθηκαν μεταξύ των άλλων οι:
Η.Θεοδωρίδης (Βουλευτής Ν.Πέλλας),
Ν.Παπανικολάου (Δήμαρχος Γιαννιτσών),
Π.Δεμίρης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αριδαίας),
Γ.Ξανθόπουλος (Πρόεδρος ΔΙΠΑΓ),
Δ.Κόντος (Νομίατρος Ν.Πέλλας, Αντιπρόεδρος Νομιάτρων Ελλάδος),
Α.Κατσίκης (Πρόεδρος Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας),
Α.Καλλιφατίδης (Αντιπρόεδρος Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας),
Ι.Καραγιαννόπουλος (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Ημαθίας),
Σ.Χριστοφορίδης (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Πιερείας),
Β.Τσανίδης (Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Ροδόπης),
Σ.Τζήκα (Γεν.Γραμματέας Οδοντιατρικού Συλλόγου Κοζάνης),
Ε.Παντελίδης (Μέλος Ε.Ο.Ο),
Γ.Τσιόγκας (Μέλος Ε.Ο.Ο),
Σ.Χασάπης (Μέλος Ε.Ο.Ο),
Κ.Γεναδίου (Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Γεν.Νοσ.Γιαννιτσών),
Θ.Καρράς (Μέλος ΕΝΥΠ ,Γενικός Ιατρός)
Αλατζάζ Άμπετ(Εκπρόσωπος Ιατρών στο Γεν. Νοσ.Γιαννιτσών),
Μέλη Δ.Σ. Οδοντιατρικών Συλλόγων όμορων Νομών,
ενώ απέστειλε χαιρετισμό στην ημερίδα η Υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη.

Διακρινότανε έκδηλο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων καθώς και τα θέματα που αναπτύχθηκαν έδειξαν να αφορούν όλους όσους έδωσαν το παρόν στην ημερίδα, την πρώτη του είδους στο Ν.Πέλλας.


Την ημερίδα άνοιξε ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δημήτριος Κάλφας, ψυχίατρος, επιμελητής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών και αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας, ο οποίος έκλεισε και την ημερίδα αναπτύσωντας εξαιρετικά το θέμα της διαχείρησης ασθενών κατά τη διάρκεια σοβαρής οικονομικής κρίσης και στην ουσία φωτογράφιζε εμέσως πλην σαφώς την σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας η Ελλάδα. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν παρέλειψε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ημερίδα έλαβε χώρα την 11η Δεκεμβρίου, δηλαδή συνέπεσε χρονολογικά με την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και έκανε εκτενή αναφορά περί αυτού. (δείτε παρακάτω τη φώτο...)


ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΦΥΣΙΚΟΥΔΗ, ΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΣΟΦΙΑ ΣΑΒΒΙΔΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΦΑ (ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ ΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ...





ΕΝΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ Θ'ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ... ΚΑΙ ΕΚΤΕΝΕΣΤΕΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΣ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ Ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.