Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Με την ευκαιρία της γέννησης του Θεανθρώπου και την ανατολής της νέας χρονιάς, θα ήθελα να ευχηθώ στους κατοίκους της Πέλλας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η αναγκαιότητα εξεύρεσης λύσεων μέσω του διαλόγου και του σεβασμού στην διαφορετικότητα των απόψεων, είναι τα μηνύματα που ανακύπτουν από αυτή την κορυφαία στιγμή της Χριστιανοσύνης.

Αυτά τα μηνύματα πρέπει να αποτελέσουν και φέτος φάρο για τον καθένα μας στη ζωή, στην δημιουργική μας πορεία, στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας και ειδικότερα μετά την οικονομική κρίση που έπληξε την χώρα μας και την Ευρώπη γενικότερα.
Για την Πέλλα, τον τόπο που όλοι ζούμε και αγαπάμε εύχομαι η νέα χρόνια να οριοθετήσει μια νέα περίοδο με βασικά της χαρακτηριστικά, την πρόοδο, την ανάπτυξη και την ευημερία.

Ο Νομός μας οφείλει να ετοιμάζεται για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των καιρών ειδικότερα με τον νέο θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και να ακολουθήσει νέα πορεία ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα.

Αυτή η πορεία πρέπει να οδηγήσει την Πέλλα σε κατακτήσεις που όλοι οραματιζόμαστε και όλοι μαζί, με κοινούς στόχους, μπορούμε και οφείλουμε να πραγματοποιήσουμε. Για να οδηγήσουμε την Πέλλα εκεί που πραγματικά της αξίζει, εκεί που πραγματικά μας αξίζει.

Με τα λόγια αυτά σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.