Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ 23.12.2010 ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΗΣ.

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ Τ'ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΑΙΖΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ (ΒΛΑΧΙΚΑ, ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ & ΠΟΝΤΙΑΚΑ ) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΕΤΟΥΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΦΗΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!


ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΨΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.