Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Αιντχόβεν-Παναθηναϊκός 1-1

Ο Παναθηναϊκός πέταξε χωρίς λόγο ένα ημίχρονο στο Αϊντχόφεν και βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά στο δεύτερο μέρος που έπαιξε στα ίσια με τους Ολλανδούς έφτασε στην ισοφάριση με τον Καρέλη και είχε ευκαιρία και για τη νίκη.


Δόκτορ Τζέκιλ και μίστερ Χάιντ θύμισε σε ένα ακόμα φετινό του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας δυο πρόσωπα στην εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Αϊντχόφεν. Το τριφύλλι ήταν πολύ κακό στο πρώτο μέρος πετώντας ουσιαστικά και πάλι ένα ημίχρονο καθώς φοβήθηκε περισσότερο από ότι έπρεπε την ομάδα του Κοκού με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει ούτε μια κλασική στιγμή.

Σε αντίθεση στο δεύτερο ημίχρονο το τριφύλλι βγήκε από το καβούκι του έπαιξε στα ίσια την Αϊντχόφεν και δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Ο Γιάννης Αναστασίου με τις αλλαγές του έκανε πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό και το τριφύλλι βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 87' λεπτό ενώ είχε στη συνέχεια και έξι λεπτά στην διάθεση του όπου έψαξε για ένα δεύτερο τέρμα. Δεν το βρήκε όμως αλλά και πάλι ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πόντο που μπορεί να αποδειχτεί σημαντικός στην εξέλιξη του ομίλου.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με ενισχυμένη την μεσαία του γραμμή καθώς έπαιξε με ένα 4-3-2-1 δίνοντας έμφαση στο πως θα κρατήσει την μπάλα, πως θα την κυκλοφορήσει και θα μπορέσει να κρατήσει μακριά από την εστία του την Αϊντχόφεν.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι έπαιξαν με αμυντική τετράδα τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο και μπροστά τους παρατάχθηκαν οι Δώνης, Μπούι, Ζέκα οι οποίο είχαν πιο μπροστά τους Πράνιτς και Ντίνα και  στην κορυφή μόνος του ήταν ο Κλωναρίδης.

Το τριφύλλι πλην εκτός των πέντε πρώτων λεπτών κράτησε μακριά από την εστία του τους Ολλανδούς οι οποίοι κυκλοφορούσαν την μπάλα αλλά οι επιθέσεις τους κοβόντουσαν χωρίς να γίνουν επικίνδυνοι.

Σε ότι είχε να κάνει με την επιθετική ανάπτυξη τώρα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή και ούτε να κυκλοφορήσει καλά την μπάλα. Έτσι στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα άλλαξε άρδην. Οι πράσινοι βγήκαν με σκοπό να παίξουν ποδόσφαιρο και όχι να περιμένουν στην άμυνα. Έκλεψαν μπάλες, βγήκαν από το καβούκι τους και έφτασαν στην αντίπαλη περιοχή απειλώντας.

Ο Γιάννης Αναστασίου με τις κινήσεις που έκανε έδειξε ότι θέλησε να κυνηγήσει την ισοφάριση και τελικά δικαιώθηκε καθώς στο 87' το τριφύλλι με τους Πέτριτς και Καρέλη να συνεργάζονται, τις δυο αλλαγές του, έφτασε τελικά στο 1-1 και πήρε έναν σημαντικό βαθμό.

Μάλιστα αν ο Παναθηναϊκός πίστευε περισσότερο στα τελευταία λεπτά ίσως να έκανε και την ολική ανατροπή καθώς η Αϊντχόφεν ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπρουμά στο 89' με τον Ολλανδό αρχηγό να μην παίζει στην Λεωφόρο.

Οι συνθέσεις:

Αϊντχόφεν (Κοκού):  Πάσφιρ, Ρέκικ, Μπρούμα, Βίλεμς, Μπρένετ, Χέντριξ, Μαχέρ, Γκουαρδάδο, Ντεπάι (67' Γιόζεφζουν), Ντε Γιονγκ, Νάρσινχ (75' Ριτσμάιερ).

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Δώνης, Μπούι, Ζέκα, Ντίνας (23' Ατζαγκούν), Πράνιτς (60' Καρέλης), Κλωναρίδης (75' Πέτριτς).


Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.