Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Εκτός Primera Μπαρτσελόνα και Εσπανιόλ;

Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας δήλωσε ότι εφόσον η Καταλονία γίνει ανεξάρτητη, η Μπαρτσελόνα και η Εσπανιόλ δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Primera.


Βέτο βάζει ο ισχυρός άνδρας της LFP, Χαβιέρ Τέμπας σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον των Μπαρτσελόνα κι Εσπανιόλ, σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης της Καταλανίας.

«Μπαρτσελόνα κι Εσπανιόλ δεν θα παίξουν στην ισπανική λίγκα αν γίνει ανεξάρτητη η Καταλονία για τον εξής λόγο: Η διάταξη του αθλητικού νόμου προβλέπει πως υπάρχει μόνο ένα κράτος που θα μπορούν να διεξαχθούν τα παιχνίδια της ισπανικής λίγκας ή οι επίσημοι αγώνες της Ισπανίας και της Ανδόρας», δήλωσε ο πρόεδρος  της LFP σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Για να μπορέσει να ξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο θα πρέπει η απόφαση να περάσει από το ισπανικό κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.