Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μίλησαν για όλα Ορφανός και Αγγελίδης

Συνάντηση στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης είχαν το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργος Αγγελίδης και ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Oι δύο άνδρες έθιξαν ζητήματα που αφορούν τον Δικέφαλο και τα οποία επιζητούν λύσης εδώ και καιρό, όπως των χρεών και της Θέρμης, ενώ αναλύθηκαν από πλευράς Αγγελίδη οι σκέψεις που υπάρχουν για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ.


Αγγελίδης: "Περιμένουμε τις εξελίξεις για τα χρέη"

Μετά την συνάντηση, πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος τόνισε ότι επρόκειτο για συνάντηση γνωριμίας, ώστε να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας.

"Ηταν μία γενική συνάντηση γνωριμίας. Θέλουμε να δούμε τρόπους που μπορούμε να συνεργαστούμε, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσφέρει κάτι σημαντικό όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά γενικότερα στην κοινωνία, θα κάνουμε κάποιες κινήσεις το επόμενο διάστημα" είπε αρχικά και στην συνέχεια επεσήμανε:

"Δεν ζητάμε βοήθεια, πρώτα θέλουμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα εσωτερικά. Δεν ήρθα να ζητήσω κάτι, ήρθα για μία πρώτη γνωριμία".

Ερωτώμενος για το ζήτημα των χρεών απάντησε: "Γι' αυτό το θέμα περιμένουμε εξελίξεις, θα φανεί τους επόμενους μήνες".
Ορφανός: "Σε κρίσιμη καμπή το θέμα των χρεών"

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Γιώργος Ορφανός, αφού έδωσε το στίγμα του για το ζήτημα των χρεών, αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στην ατζέντα της συζήτησης: "Ο κ. πρόεδρος είχε την καλοσύνη να έρθει να με ενημερώσει για τις πρώτες βασικές σκέψεις που έχει για την πορεία του ΠΑΟΚ. Το σημαντικό είναι ότι υπάρχει σχεδιασμός που θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια.

Από την δική μας πλευρά μετά το θέμα της Θέρμης που βρέθηκε διέξοδος, ευελπιστούμε και στο ζήτημα των χρεών να βρει την απάντησή του. Βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή, αλλά στο τέλος θα βρεθεί λύση. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν και τον κόσμο,΄όπως, για παράδειγμα, αυτό του γηπέδου. Μου άρεσε η σκέψη είναι να οργανωθεί ο ΠΑΟΚ σε όλα τα επίπεδα, ακόμη, και στων δημοσίων σχέσων, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό".

Συνεχίζοντας είπε:

Για το ζήτημα των χρεών και πότε αναμένεται να κλείσει: "Οταν βάζει κάποιος προθεσμίες για θέματα που δεν γνωρίζει, συνήθως πέφτει έξω. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Είναι ένα ζήτημα που βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη και δεν εχει κλείσει γιατί δεν αφορά μόνο τον ΠΑΟΚ, αφορά και άλλες εταιρείες ευρύτερου ενδιαφέροντος".

Για την αίσθηση που υπάρχει ότι ο Ιβάν Σαββίδης βρίσκει εμπόδια στα σχέδιά του λόγω του ότι προέρχεται από την Ρωσία: "Οπως το περιγράψατε δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".

Για την δήλωση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, να διεξαχθεί το Σερβία-Αλβανία στη Θεσσαλονίκη: "Το θεωρώ απαράδεκτο".

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.