Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Αλλάζει το Τσάμπιονς Λιγκ

Αλλάζουν τα δεδομένα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και ειδικότερα στον τρόπο που θα κατανέμονται οι ομάδες στο α' γκρουπ!

Το πρώτο γκρουπ γίνεται... απλησίαστο αφού από τη νέα αγωνιστική περίοδο όλα αλλάζουν. Εκεί θα βρίσκεται η κάτοχος του τροπαίου, αλλά και οι επτά πρωταθλήτριες από τις χώρες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην UEFA. Ετσι, στο β' γκρουπ, αλλά και στα υπόλοιπα θα βρίσκονται τα άλλα μεγαθήρια, αφού σε αυτά θα υπολογίζονται οι βαθμοί του κάθε συλλόγου.


Η διοργάνωση γίνεται πιο ανταγωνιστική και οι «μικροί» έχουν λιγότερες ελπίδες. Αν ίσχυε από φέτος, τότε στο α' γκρουπ θα βλέπαμε Ρεάλ, Μπάγερν, Σίτι, Μπενφίκα, Γιουβέντους,  Ατλέτικο, Παρί και Ζενίτ. Θυμίζουμε, πως τη δεδομένη χροσνική στιγμή οι πρώτες εφτά χώρες είναι στη βαθμολογία της UEFA είναι οι: Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Πορτογαλία και Ρωσία.

Αν αυτό ίσχυε φέτος, δεν θα βλέπαμε ποτέ τα ζευγάρια Μπάγερν- Σίτι, ΤΣΣΚΑ - Ρόμα, Τσέλσι - Σάλκε. Τα νέα αυτά ικανοποίησαν τον Μάνουελ Πελεγκρίνι, οποίος είδε την Αρσεναλ τόσο ψηλά στην κατάταξη, ενώ η πρωταθλήτρια ομάδα ήταν πιο χαμηλά.«Στον όμιλό μας είναι τρεις πρωταθλήτριες ομάδες. Πρέπει να αλλάξει το πλάνο...», τόνισε ο τεχνικός της Σίτι.

Το νέο σύστημα θα δώσει έμφαση στην κατάκτηση του τίτλου ή σε μια καλύτερη πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή στο 1ο προνομιακό γκρουπ. Το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου γίνεται ακόμα πιο ελκυστικό, αφού θα υπάρξουν πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια.

Παράλληλα, η τροποποίηση αυτή δεν εξασφαλίζει μια πιο εύκολη διαδορομή στον δρόμο για την επόμενη φάση, αφού η πρωταθλήτρια της Ρωσίας θα μπορούσε να βρει απέναντί της Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης!


Πηγή: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.