Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Κέρδισε ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-0 της Παρτιζάν, είναι μόνος πρώτος στον τρίτο όμιλο του Europa League και η μοναδική ελληνική ομάδα που έδωσε βαθμούς. Τα γκολ οι Ουσέρο, Πάρα.


Ένας Αστέρας για φίλημα, μια ομάδα με στόφα ευρωπαϊκή, χωρίς φόβο και πανέτοιμη να αρπάξει τον αντίπαλο και να του αλλάξει τα... φώτα, έκανε "πάρτι" στον αγωνιστικό χώρο του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και νίκησε με 2-0 την Παρτιζάν για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Οι Αρκάδες έγραψαν ιστορία, φτάνοντας στην πρώτη νίκη τους σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης (τέταρτη συνολικά φέτος) και διατήρησαν το αήττητό τους, φτάνοντας στους τέσσερις πόντους και δείχνοντας ότι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην φάση των "32".

Ο Ουσέρο στο 22' και ο Πάρα στο 52' πέτυχαν τα τέρματα για την ομάδα του πρωτομάστορα της (νέας) επιτυχίας, Στάικου Βεργέτη και το τελικό σκορ φαντάζει κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους, που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια τους γηπεδούχους.

Πλειάδα χαμένων ευκαιριών, ένα ακυρωθέν γκολ του Μπαράλες που θα έπρεπε να μετρήσει (69') και ένα... άνετο τρίποντο για τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι μόνος πρώτος στον τρίτο όμιλο μετά και το 1-1 στο Τότεναμ - Μπεσίκτας και κοιτάζει τον επόμενο αγώνα του, αυτόν κόντρα στα "σπιρούνια".

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ρόλε (89' Μουνάφο), Ζησόπουλος, Ουσέρο, Γιαννιώτας (73' Κιτοκό), Μάτσα, Πάρα (59' Μπαράλες).

Παρτιζάν (Νίκολιτς): Λούκατς, Βολκόβ, Στάνκοβιτς, Τσίρκοβιτς, Βουλίτσεβιτς, Μπράνκο Ίλιτς, Σάσα Ίλιτς (77' Κόιτς), Πάντιτς, Γκρμπιτς (63' Νίνκοβιτς), Άντρια Ζίβκοβιτς (46' Φοφανά), Λάζοβιτς.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.