Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Ο ΥΠ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

Συνέντευξη τύπου για το δεύτερο γύρο των εκλογών έδωσε ο Θ. Θεοδωρίδης, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, με το συνδυασμό του Π. Ψωμιάδη. Ο κ. Θεοδωρίδης ευχαρίστησε το εκλογικό σώμα που ψήφισε το συνδυασμό και δήλωσε ικανοποιημένος από τα υψηλά ποσοστά που έλαβε την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Μάλιστα όπως απάντησε σε ερώτηση μας είναι πολύ ικανοποιημένος από το ποσοστό που έλαβε στην περιοχή της Κρύας Βρύσης...

...«Σημαίνει πολλά για μένα» είπε μεταξύ άλλων και δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος γι΄ αυτό.

Ακόμη πρόσθεσε πως πιστεύει στον Π. Ψωμιάδη και πως οι δεσμεύσεις του θα γίνουν πράξη για την αναπτυξιακή πορεία όλων των Νομών της Κεντρ. Μακεδονίας.

Κάλεσε όλους να πάνε να ψηφίσουν τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών και να ψηφίσουν αυτούς που γνώρισαν πραγματικά την προεκλογική περίοδο, τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης. «Για εμάς ο αγώνας σταματά την Κυριακή στις 7 το απόγευμα» είπε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας ότι εδώ και καιρό βρίσκεται κοντά στους πολίτες του Νομού.

Στη συνέντευξη τύπου ήταν παρόντες και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.