Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΛΗΣ;

Παρόλο που η χρονιά είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές για την συμπαθή ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης Καλής, ωστόσο, ύστερα από την συμπλήρωση της 9ης αγωνιστικής, παρατηρούμε ότι δυστυχώς, η πορεία της ομάδος δεν είναι η αναμενώμενη.

Μήπως να φταίει η κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας;

Ή μήτε να φταίνε οι ατυχείς επιλογές του προπονητή της ομάδος Μάκη Δεμίρη;
...Ο οποίος επανειλημμένα δεν δίνει χρόνο συννετοχής στο βασικό σχήμα της ομάδος, σ'ένα νεαρό και ταλαντούχο παίκτη, ονόματι Κώστας Μποζίδης (ο κύριος της φωτογραφίας που ποζάρει με την φανέλα της ομάδας).

Με το επιθετικό πρόβλημα δυστοκίας που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νίκης Καλής, ο νεαρός ποδοσφαιριστής που στο πρόσφατο παρελθόν έχει δείξει την ''κλάση'' του, εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που έχει τη δυνατότητα να συνεισφέρει, ώστε να λυθεί αυτό το πρόβλημα και η ομάδα να πάρει τα πάνω της.

Άραγε, ο προπονητής της ομάδος έχει σκεφτεί αυτή την λύση;

Κι αν όχι, τότε τι περιμένει;

Ας σοβαρευτούν κάποιοι εκεί στην Καλή, πριν χαθεί το τραίνο της παραμονής στην Α1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.