Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ

Ευχαριστώ όλους τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία της 14ης του Νοέμβρη. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Δημότες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους και μας έδωσαν αυτή τη μεγάλη νίκη. Κάναμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα και δικαιωθήκαμε. Ο λαός της Αλμωπίας μας έδωσε μια σαφή εντολή ώστε να προχωρήσουμε αποφασιστικά σε τομές, ρήξεις και ανατροπές παρωχημένων σκέψεων, νοοτροπιών και πρακτικών.

Δηλώνω ξεκάθαρα οτι εκλέχτηκα Δήμαρχος όλων των πολιτών της Αλμωπίας. Έχω χρέος να σταθώ δίπλα στα προβλήματα κάθε Τοπικής Κοινότητας. Από σήμερα κιόλας, σας θέλω όλους δίπλα μου. Το πρώτο βήμα έγινε. Δεσμευόμαστε να τιμήσουμε στο ακέραιο την εντολή που μας δώσατε, αφιερώνοντας τον εαυτό μας στην προσπάθεια για τη γενική ανασυγκρότηση του Δήμου μας, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του λαού της Αλμωπίας που μας εμπιστεύτηκε.
Δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά για να πάμε τον τόπο μας μπροστά.
Στοχεύουμε στην ισόρροπη ανάπτυξη και επιδιώκουμε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των συνδημοτών μας. Με σεβασμό στα πρόσωπα και στις αξίες που πρεσβεύουμε, οδηγουμε την Αλμωπία σε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.