Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Βίντεο: Ελλάδα-Τουρκία=2-1 (U21)

To έπος του αιώνα έγραψε χθες 5-3-2014 η Εθνική Ελπίδων της Ελλάδας στο γήπεδο της Κατερίνης, όπου με την ένθερμη συμπαράσταση 4.000 μακεδόνων φιλάθλων και με 9(!) παίκτες, ανέτρεψε το 0-1 και κέρδισε την αντίστοιχη της Τουρκίας με 2-1 για την 6η αγωνιστική των προκριματικών και βρίσκεται πλέον σε τροχιά πρόκρισης για την τελική φάση του EURO U21 2015.

Το ματς ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Εθνική μας, καθώς ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος μόλις στο 10ο λεπτό, ανέτρεψε τον Τσαγκιράν μέσα στην περιοχή, ο ρέφερι τον απέβαλε κι έδειξε την άσπρη βούλα και ο Μπασάν από τα 11 μέτρα έκανε το 1-0 για τους Τούρκους. Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για την Ελλάδα αφού και ο Στέλιος Κίτσιου πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 26'. Το ημίχρονο έληξε 0-1 και οι Τούρκοι φάνταζαν ως φαβορί για την νίκη.

Παραταύτα οι νέοι της Εθνική μας υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Τσάνα, μπήκαν ψυχωμένοι στην επανάληψη και πίστεψαν στην απόλυτη ανατροπή. Στο 61ο λεπτό ο Νίκος Καρέλης μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουρμπέλη, και από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-1. Οι Τούρκοι προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά στο 89ο λεπτό και ύστερα από ταχύτατη αντεπίθεση των παιχτών μας, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης ολοκλήρωσε την επική ανατροπή κάνοντας το 2-1 μέσα αποθέωση από 4000 και πλέον Μακεδόνες φιλάθλους που έδωσαν τα πάντα στηρίζοντας την ομάδάρα μας.

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Κούρο, Τριανταφυλλόπουλο, Κίτσιου, Μπάλας, Λαγός, Κολοβός (66' Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης, Μαυρίας (77' Βέλλιος), Καρέλης, Γιαννιώτας (46' Λυκογιάννης)

ΤΟΥΡΚΙΑ: Οζέρ, Μπερμπέρ (60' Τσιφτσί), Τσαλίκ, Αϊχάν, Ερντογάν, Κορετσκί, Ουτσάν (71' Μτεμιρσί), Μπασάν, Κάρα (77' Ουνάλ), Τσαγκιράν, Οζιακούπ


Δείτε το συναρπαστικό βίντεο με την ανατροπή του αιώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.