Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Βασίλης Τσαπτσάκης υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραγιάννη στο Δήμο Σκύδρας

Ο Βασίλης Τσαπτσάκης του Μιχαήλ κατοικεί στη Σκύδρα της Δημοτικής ενότητας Σκύδρας. Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 18ης Μάη 2014 θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Σκύδρας, με τον συνδυασμό "Μαζί για το αύριο" του Μιχάλη Καραγιάννη.


ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Βασίλης Τσαπτσάκης με διάθεση προσφοράς για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε,  συντάσσεται με την παράταξη «Μαζί για το αύριο» του Μιχάλη Καραγιάννη, με την οποία και θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σκύδρας.

Γεννήθηκε το 1954, γέννημα θρέμμα Σκύδρας. Είναι παντρεμένος με την Ελισάβετ Χαραλαμπίδου και έχει δύο παιδιά, την Αναστασία και τον Μιχάλη και δύο δίδυμα εγγόνια μόλις 5 ετών, τον Αποστόλη και την Φωτεινή.

Έχει θέσει σαν πρωταρχικό στόχο του, την συντήρηση και την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στην Σκύδρα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σκύδρας, ενώ τ΄όραμά του για την συνεχή πρόοδο της Σκύδρας και όλου του Δήμου Σκύδρας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, μέσω σημαντικών τομών, όπως λ.χ. με την ανάπλαση του χώρου του ποταμού, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών μεγαλουπόλεων, για μια Σκύδρα πιο φιλική στο περιβάλλον κι ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο και τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.