Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πρόβλεψη - ρίσκο

Πρωτοφανή απόφαση κοινοβουλετικού κόμματος (;) να κάνει πρόφαση μομφής πρίν παρέλθει το προβλεπόμενο από το σύνταγμα εξάμηνο.
Τρία πράγματα (μπορεί να) συμβαίνουν:

  • ή έχουν άγνοια του Συντάγματος
  • ή δεν πιστεύουν στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία
  • ή απλά λαϊκίζουν. 
Σ' όλες τις περιπτώσεις είναι επικίνδυνοι και ανεύθυνοι.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μοιάζει παιδική χαρά, κι ο
Νικήτας Κακλαμάνης εκτός ουσιαστικά Ν.Δ.  η κυβερνητική πλειοψηφία μετρά πλέον 152 με τον κάθε "καμένο" μέσα στην βουλή.
Ο Παπανδρέου (κι ο Ραγκούσης σήμερα) πρωτεργάτης των μνημονίων de facto, παριστάνει τον "επαναστάτη" και προσπαθεί μάταια να αβαντάρει τον Τσίπρα τώρα, την στιγμή που η Ελλάδα είναι ένα βήμα στην έξοδο από τα μνημόνια.
Η Ελλάδα, όμως, δεν μπορεί να στηρίζεται στις ψήφους λαϊκιστών και δημαγωγών που είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν την τύχη της χώρας για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Δεύτερη μέρα του Πάσχα, ο Αντώνης Σαμαράς πηγαίνει στον Πρόεδρο Δημοκρατίας, ζητώντας την προκήρυξη εθνικών εκλογών την 25 Μαΐου κι ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του... Ακόμα κι ο κυρίαρχος ελληνικός λαός...
Συνεργάτης PellaNews/DK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.