Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Στις 3 Δεκεμβρίου η 6η αγωνιστική

Η 6η αγωνιστική της Super League, που περιλαμβάνει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, μεταφέρεται για τις 3 Δεκεμβρίου. Το πρωτάθλημα επαναρχίζει την επόμενη εβδομάδα με την 7η αγωνιστική.


Όπως αποφασίστηκε την Τετάρτη στο Δ.Σ. της Super League, μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών του Euro 2016 το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής ενώ η έκτη -η οποιά αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του φίλου του Εθνικου Κώστα Κατσούλη- θα διεξαχθεί εμβόλιμα, την Τετάρτη στις 3 Δεκεμβρίου.

Αυτή την ημερομηνία είχαν οριστεί αρχικά παιχνίδια για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας τα οποία ωστόσο θα μετατεθούν.

Η απόφαση πάρθηκε με συνολικές ψήφους 14-4, ενώ οι ομάδες που ήταν ενάντια σε αυτή την απόφαση ήταν οι: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Skoda Ξάνθη.

Σημειώνεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη, στις 3 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί και το μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, μεταξύ του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του πρωτοπόρου ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκης".

Πηγή: sport24.gr

2 σχόλια:

  1. 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΑΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΝΙΚΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Forza Νικάαααααααραααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης για τη δημοσίευση των σχολίων:

Είναι δυνατή η υποβολή σχολίων από τους χρήστες/επισκέπτες, ελεύθερα. Αν όμως κριθεί σκόπιμο, η συντακτική ομάδα μπορεί να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οποιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι ειρωνικό, υβριστικό ή έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν αποδέχεται, εγγυάται, ενστερνίζεται, ή υιοθετεί τις προσωπικές σκέψεις, αντιλήψεις και πληροφορίες, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αποδέχεστε αυτομάτως τους όρους χρήσης.

Εκ της συντακτικής ομάδας του pella-news.blogspot.gr.